Skip to content

Wat maakt dat we vaak zo bang zijn te leven vanuit ons hart terwijl we diep van binnen allemaal dat verlangen hebben?

Mijn naam is Gineke de Laat, reflexzonetherapeut voor (hoog)gevoelige mensen die goed voor zichzelf willen zorgen.

Mijn missie is om mensen mee te nemen naar de stilte en rust in zichzelf. Zo kun je dicht bij je eigen natuur komen en je eigen leven gaan leven vanuit je hart. Door meer te doen wat bij je past, verminder je niet alleen je klachten, maar vergroot je ook je levensvreugde. Mijn visie is dat we hierdoor ook een mooiere en zachtere wereld creëren.

Als hooggevoelige met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, ken ik de uitdagingen om balans te vinden in een hectische wereld.

Daarom richt ik me tijdens de behandelingen in mijn praktijk, in mijn podcast, video’s en berichten op het gebruiken van je hart als kompas, zodat ook jij kunt leven vanuit je hart.

Ben jij (hoog)gevoelig, zorg je graag goed voor jezelf en sta je open voor een holistische benadering? Kijk dan vooral deze video’s waarin ik ervaringen tips en zienswijzen deel, zodat je dingen in jezelf kunt gaan herkennen en je eigen leven kunt gaan leven met je hart als kompas.

Gun jezelf het geluk van jezelf zijn!

Wist je dat je een liefdesteen hebt?

In het kader van Valentijnsdag dacht ik dat het wel leuk was om daar iets over te vertellen.

Want onze tenen weerspiegelen hoe we in elkaar zitten, hoe we met ons verstand en met ons gevoel omgaan, hoe we reageren in bepaalde situaties enz. Tenenlezen kan dus voor herkenning, inzichten en compassie zorgen.

De vierde teen van je linkervoet (de teen naast je kleine teen), is je liefdesteen. En die laat zien hoe jij liefde ervaart, uit, toelaat enz. In deze aflevering vertel ik je meer over de liefdesteen, maar over iedere teen valt veel te vertellen.

Interessant he?! Beluister deze aflevering en laat je verrassen! Nieuwsgierig geworden? Plan dan eens een afspraak voor een consult tenenlezen en laat je tenen vertellen.

Overwin je angsten en sla bruggen met vertrouwen!

Verken de kracht van het overwinnen van angsten en het bouwen van bruggen in deze inspirerende aflevering. Aan de hand van een persoonlijke ervaring die ik gebruik als metafoor, leer je praktische strategieën om innerlijke stabiliteit te vinden en vertrouwen te hebben in jezelf, zelfs als het pad onzeker lijkt.

Lachen als medicijn.
Tips voor een vrolijker en gezonder leven.

Ontdek in deze aflevering waarom lachen een sleutel is tot welzijn.
Ik neem je mee in een persoonlijke ervaring en geef je praktische tips om meer vreugde in je dagelijks leven te brengen.

Doorbraak door een familieopstelling. Voel je gesteund!

Vorige aflevering had ik het over dat een familieopstellingen helpend kan zijn bij familie-perikelen rondom kerst. Vandaar dat ik in deze aflevering een ervaringsverhaal uit mij praktijk met je deel zodat je een beeld hebt bij wat het combineren van reflexzonetherapie met IEMT en een familieopstellingen kan doen. Neem vooral ook de tips die ik deel ter harte.

Kerststress? De kerstman zegt niet voor niets ho ho ho.

Deze uitspraak van Loesje inspireerde mij omdat ik om me heen zie en hoor dat kerst voor veel mensen toch een verplichting is en dat iedereen in de decembermaand druk is.

Vandaar deze opname waarin ik je bewust wil maken over de diepere betekenis van kerst en ook toelicht hoe een voetreflexmassage juist in deze periode heel waardevol kan zijn. Ben je nog op zoek naar een geschenk voor met kerst? Denk dan aan dat de kerstman niet voor niets zegt: ho ho ho en geef jezelf (of iemand anders) een voetreflexmassage cadeau.

Veel luisterplezier en een hele fijne decembermaand toegewenst.

Een tweede leven. Door bagage achter te laten bij de kapper.

Met het doneren van mijn haren gaf ik ze niet alleen een tweede leven, maar kreeg ik ook heel mooie inzichten over de periode van mijn leven waarin de afgeknipte haren waren gegroeid. Graag neem ik je mee in het zelfvertrouwen dat mij deze bewustwording gaf. Ik nodig je uit bij jouw volgende kappersbezoek daar ook eens bij stil te staan en dit te combineren met een voetreflexmassage.

Authentiek leven door Chinese Facereading.

Momenteel ben ik bezig met de opleiding Chinese Facereading. Bij facereading ga je kijken naar wie je werkelijk bent, zodat je hele mooie inzichten over jezelf kunt krijgen.

Kleine tekens, grootse wijsheden.

Luister hoe mijn persoonlijke ontdekkingsreis door symboliek me hielp mijn pad te herontdekken en letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel te zitten.
Ontdek in de symboliek van alledaagse dingen jouw levenspad.

Reflexzonetherapie als sleutel tot het verminderen van klachten en leven vanuit je hart.

Reflexzonetherapie gaat uit van het holistisch mensbeeld; lichaam en geest zijn één en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Massage van de voeten heeft dan ook zowel een lichamelijke als geestelijke werking.

In deze opname leg ik meer uit over reflexzonetherapie en leven vanuit je hart.

Wat is IEMT (Integral Eye Movement Therapie).

IEMT (Integral Eye Movement Therapie) is een krachtige methode die met behulp van oogbewegingen kan helpen ingrijpende levenservaringen te verwerken en los te laten.

In deze opname leg ik meer uit over wat IEMT is en hoe ik IEMT inzet in mijn praktijk.

Familieopstelling oftewel systemisch werk, wat is het en wat kan het voor je betekenen?

Systemisch werken gaat er vanuit dat iedereen wordt beïnvloed door de systemen waarvan hij of zij deel uitmaakt. Wat er in zo’n systeem allemaal gebeurt bepaalt (vaak onbewust) wat je doet.

In deze video leg ik hier meer over uit en vertel ik je hoe ik het inzet in mijn praktijk.

Back To Top