Ga naar hoofdinhoud

Ontdek hoe jij balans tussen
hoofd, hart en lijf kunt creëren

Ervaar ontspanning en geniet!

Je hart als kompas naar een lichter leven

Ben jij een (hoog)gevoelig, intuïtief en zelfbewust persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een eigen onderneming of een verantwoordelijke functie? Ben je ondanks of juist door al deze kwaliteiten geneigd jezelf weg te cijferen omdat je het op je werk en privé graag goed wil doen voor iedereen? Raak je vermoeid, gefrustreerd en gestrest doordat je je eigen behoeftes niet goed in kaart hebt? Laat je over je grenzen gaan omdat ‘nee’ zeggen je een schuldgevoel bezorgt en raak je overprikkeld doordat je te weinig rust neemt met als bijkomstig gevolg op den duur ook lichamelijke klachten?

Wil jij meer balans ervaren, genieten van al wat je doet en vooral jezelf durven zijn?

Kies dan nu voor jezelf, zodat je de rust gaat ervaren waar je zo naar verlangt.

Transformatietraject

Stel je voor dat je zelf de regie neemt over je leven waardoor je in plaats van jezelf voorbij te lopen, inzicht krijgt in je grenzen zodat je goed voor jezelf kunt zorgen. Je daardoor kunt gaan ervaren dat je je grote verantwoordelijkheidsgevoel positief in kunt zetten om jezelf op de eerste plaats zetten en dat dit juist helpend is voor anderen.

Voorkom dat onrust in je hoofd, negatieve emoties of lichamelijke klachten je geluk bepalen. Ervaar ruimte om jezelf te zijn, onderzoek de dingen waar je tegenaan loopt en groei, zodat je je eigen leven durft te leven, kunt ontspannen en genieten.

Vervolgtrajecten

Het kan zijn dat er meer is dat je na het volgen van het traject wilt onderzoeken, dat de fase van je leven waarin je nu zit je voor nieuwe uitdagingen stelt, of dat je op natuurlijke wijze goed voor jezelf wilt blijven zorgen. Vooral voor (hoog)gevoelige mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel kan het heel belangrijk en waardevol zijn om met regelmaat momenten van rust en zelfzorg in te plannen om goed bij jezelf te kunnen blijven.

Ik help je om even stil te staan en te voelen wat jij nodig hebt om de rust en ruimte te ervaren jezelf te zijn en oprecht te kunnen genieten en gelukkig te zijn.

Back To Top