Ga naar hoofdinhoud

Wat maakt dat we vaak zo bang zijn te leven vanuit ons hart terwijl we diep van binnen allemaal dat verlangen hebben?

Daar wil ik in mijn podcast aandacht aan geven en dan met name hoe je juist kunt leven vanuit je hart. Zodat je rust gaat ervaren en kunt genieten omdat je je eigen leven leeft.

Verminder stress en vergroot je levensvreugde. Ontdek hoe je je hart als kompas kan gebruiken voor meer rust, ontspanning en een authentiek leven.

Welkom bij mijn podcast. Ik ben Gineke en als reflexzonetherapeut deel ik ervaringen, tips en zienswijzen om je te helpen je eigen leven te leven. Ik geloof dat de wereld mooier en zachter wordt wanneer we meer leven vanuit ons hart.

Als hooggevoelige met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, ken ik de uitdagingen om balans te vinden in een hectische wereld.

Ben jij (hoog)gevoelig en zorg je graag goed voor jezelf, dan is deze podcast voor jou. Iedere aflevering is een stap om dichter bij je eigen natuur te komen, zodat je je authentieke zelf durft te zijn en meer rust gaat ervaren omdat je leeft vanuit je hart.

Druk op play en begin vandaag nog met het leven vanuit je hart. Ik wens je veel luisterplezier! Mochten mijn afleveringen je raken of inspireren, deel dan jouw ervaring via gineke@regila.nl. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste afleveringen? Abonneer je dan op mijn podcast via de Spotify-app of Apple Podcasts-app. En als je een moment vrij hebt, zou ik het enorm waarderen wanneer je daar ook een review wilt achter laten met bijvoorbeeld vijf sterren. Jouw steun helpt anderen deze podcast te ontdekken. Dank je wel!

#7 Wil je een verandering doorvoeren? Neem dan een kapmes mee!

Ontdek hoe een simpele metafoor je kan helpen.

Iets veranderen kost niet alleen tijd, het vraagt ook inspanning van je. Dit kan soms de drempel zijn om ergens maar niet aan te beginnen. Er op een andere manier naar kijken kan het ineens veel lichter maken waardoor je wel de stap gaat nemen.

In deze podcastaflevering gebruik ik een metafoor om je een ander beeld te geven van de wegen die je bewandelt tijdens het doorvoeren van een verandering. Hierdoor begrijp je beter wat er gebeurt, wat het makkelijker maakt je in te zetten voor de keuze die je gemaakt hebt.

#6 Kies jij het zekere voor het onzekere of het onzekere voor het zekere?

Durf te kiezen voor passie en voldoening.

Ons brein wil pijn voorkomen, dus het is begrijpelijk dat we geneigd zijn de keuze te maken om dingen uit de weg te gaan die ons een vervelend gevoel kunnen geven. Maar wanneer je diep in je hart kijkt, dan weet je dat het pad met de onzekere uitkomst juist de moeite waard kan zijn omdat die je de kans geeft te doen waar je blij van wordt ❤️.

Ik heb een passie voor vogels en in deze aflevering vertel ik je over een ervaring die ik had toen ik een vogel hoorde zingen en wat het mij gebracht heeft het onzekere te kiezen boven het zekere.

#5 Kies jij met je hoofd of kies jij met je hart?

Hoe Luisteren naar Je Intuïtie leidt tot Authentieke Keuzes.

In deze podcastaflevering deel ik het mooie verhaal van een van mijn cliënten. Zij was op zoek naar een baan, maar keuzes maken lukte niet omdat allerlei argumenten bleven rondtollen in haar hoofd.
Tijdens haar traject heeft ze de weg van haar hoofd naar haar hart gevonden + de baan die bij haar past.

#4 Wat maakt jou gelukkig?

Voorbij het oppervlakkige.

In deze aflevering, die gaat over geluk, wil ik je inspireren om dieper geluk beter te begrijpen en vreugde te vinden in kleine alledaagse dingen, die vaak de meeste voldoening geven. Ik nodig je uit eens na te gaan wat geluk voor jou betekent en begeleid je om ook eens stil staan en te voelen wat jou gelukkig maakt. Laat me gerust weten wat je hebt ervaren tijdens het luisteren naar deze aflevering via gineke@regila.nl. Ik vind het leuk als je je ervaringen met me deelt.

#3 Vind de omgeving waarin jij je comfortabel voelt.

Wat vogels je kunnen leren over authenticiteit.

Vogels laten ons zien hoe belangrijk het is om ons eigen pad te volgen en niet te worden beperkt door verwachtingen. Net zoals verschillende vogelsoorten hun unieke behoeften en omgevingen hebben, zo geldt dit ook voor mensen. Wanneer we ons richten op wat bij ons past en ons niet laten beïnvloeden door anderen, kunnen we bewuste keuzes maken in we ons leven leiden.

#2 Ben jij allergisch voor je baas?

Luister in dit praktijkverhaal hoe irritatie leidde tot groei.

In deze aflevering deel ik een ervaring uit mijn praktijk met je. De dappere dame in kwestie had de moed om naar de boodschap achter haar allergie te durven kijken. Luister mee naar hoe zij dit om wist te keren met fantastische gevolgen voor haar. Laat je inspireren!

#1 Leven vanuit je hart

Wat is leven vanuit je hart? Wat brengt het je?

In deze eerste aflevering ga ik het hebben over wat is nu leven vanuit je hart? Wat brengt het je? Voor wie is het bedoeld? En natuurlijk ga ik iets meer over mezelf vertellen zodat je mij ook leert kennen.

Back To Top