Ga naar hoofdinhoud

Omdat het belangrijk is te weten met wie je een afspraak maakt, stel ik me graag aan je voor.

Over mij

Mijn naam is Gineke de Laat. Ik ben bevlogen, enthousiast en betrokken.
De interesse en verwondering over wat het masseren van de voeten allemaal voor effect kan hebben zowel lichamelijk als geestelijk, heeft mij gegrepen en ik heb dat tot op de dag van vandaag niet meer losgelaten.

Ik werkte als doktersassistente bij een arbodienst en miste verbinding omdat er niet verder werd gekeken dan ziekte en of iemand wel of niet (vervangend) werk kon doen. In mijn ogen behelst de mens en gezondheid zoveel meer dan dat. Bij reflexzonetherapie vond ik dat wel, daar wordt juist naar de totale mens en zijn omgeving gekeken. Het was liefde op het eerste gezicht. Ik ben de beroepsopleiding gaan doen en heb uiteindelijk de gouden kettingen van een vaste baan met een goed inkomen en veel vrije dagen opgezegd om mijn hart te volgen.

Over Gineke De Laat

Eenmaal die keuze gemaakt, ging er een wereld voor me open.
Ik ontdekte dat er steeds weer iets nieuws te ontdekken is en hoe fijn het is om te groeien, me te ontwikkelen en zelf te bepalen waarin.
Ik werd me veel bewuster van alles en leerde mezelf steeds beter kennen.

Zo breng ik graag veel tijd door in de natuur, daar kom ik tot mezelf, tot rust en laad ik op.
Hier werd ik me pas bewust van door reflexzonetherapie. Het stelde me in staat bewust te gaan ervaren hoe niet alleen mijn lichaam maar ook mijn hoofd reageert en wat ik zelf kan doen om me goed te voelen. Door reflexzonetherapie werd ik ook zelfverzekerder en daardoor ook leergieriger. Ik durfde breder te gaan kijken, overtuigingen los te laten, verder te gaan leren en dingen als IEMT en familieopstellingen te combineren met reflexzonetherapie.

Ik ben heel gevoelig maar wil ook altijd graag dingen begrijpen.
Ik leerde door dit alles dat beide er mogen zijn en ontdekte dat in je hart gevoel en verstand samenkomen.

Ik leef steeds meer vanuit mijn hart en mijn missie is dan ook om mensen met behulp van mijn behandelmethodes te helpen met zachtheid te kijken naar en samen te werken aan de oorzaak achter hun (lichamelijke) klacht en of issue om ze zo meer te laten leven vanuit hun hart. Ik geloof dat op die manier de wereld een beetje mooier en zachter wordt. Het maakt me gelukkig daar op deze manier mijn steentje aan bij te dragen. Loesje verwoordt dit kort en krachtig:

Volg je hart want dat klopt

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact met mij op.

Back To Top