Skip to content

Er was een moment dat ik mezelf aankeek in de spiegel en me afvroeg, waar is die leuke gezellige kerel? Mijn vrolijkheid was verdwenen. De sessies bij Gineke hebben me verlichting gegeven en tijdens de voetreflexmassage voelde ik de spanning van me afglijden. Ik ga weer minder bedrukt door het leven en ik zie de zon weer schijnen.

Stephan, gevangenisbewaarder

Door mijn (hoog)gevoeligheid, komt negatieve energie bij mij binnen en steekt mij aan. Daar heb ik last van. Jij spiegelt me dingen. Door de coaching en reflexzonetherapie begrijp ik steeds beter wat er aan de hand is en dat maakt het makkelijker er mee om te gaan. Het helpt en is super ontspannend fijn gevoel. Ik ben stabieler en relaxter.

Jan, bouwkundige

Ik neig het contact met mijn fysieke lichaam nogal eens kwijt te raken. Ik wil mezelf blijven en voorkomen dat ik mezelf ga verliezen in de situatie. Ik wil werken aan mijn gezondheid en algehele welbevinden op natuurlijke manier. Gineke heeft me met succes van stressvolle emoties afgeholpen, waardoor ik kan genieten van het leven naast de heftige dingen die er spelen.

Juliette

Het fijne is dat ik niet hoef te komen met een probleem, maar door het praten en de massage komen de dingen die wringen en de dingen die ik wil onderzoeken en ontwikkelen vanzelf. Ik leer mezelf steeds beter kennen. Deze persoonlijke ontwikkeling levert een fijner leven op. De voetreflexmassage is fantastisch.

Gisela, managementassistente

Ik ben blij dat Gineke werkt met trajecten. Ik merk bij mezelf dat het anders stopt terwijl er altijd wel iets te ontwikkelen valt. Nu staan de afspraken gepland en plan ik andere dingen er om heen. Het helpt me minder te blijven hangen in en tijd spenderen aan problemen en me juist vrolijk, blij en lichter te voelen.

Carola, zelfstandig onderneemster

Gineke biedt mij ondersteuning op uiteenlopende levensvragen: zakelijk, privé en in mezelf. Deze combinatie van coachen, het lichamelijke, IEMT en klankschalen is uniek. Dit is waardevol omdat ik anders naar verschillende behandelaars zou moeten gaan. Nu versterkt het elkaar in één sessie. Het geeft mij rust.

Antoinette, leidinggevende

Vanaf de eerste behandeling wist ik meteen, hier ga ik regelmatig terug komen! Gineke is heel zorgzaam en rustig, luistert met aandacht en vraagt kritisch door waar nodig. De massage is altijd helemaal afgestemd op wat ik op dat moment nodig heb. Met een gevoel van lichtheid, fiets ik na afloop naar huis! Naast de weldadige ontspanning, ervaar ik Gineke’s behandeling ook als een moment voor innerlijke bewustwording.

Peter

Ik heb al meerdere malen in mijn leven moeilijk te aanvaarden tegenslagen gehad. Mijn lichaam raakte uit balans. Het gevolg waren verschillende lichamelijke klachten. Zo kwam ik bij Gineke. Gineke is een fijn persoon met veel ervaringen en kennis. Ik vind het prettige behandelingen. Ik ben nu weer beter in balans en kan dit ook houden, het is jezelf hervinden. Met veel meer energie en bijna geen klachten, kan ik weer gelukkig zijn en genieten!

B.S.

Gineke heeft mij met haar ‘magische handen’ vrij snel van mijn klachten af geholpen! Mijn extreme vermoeidheid en vreemde pijnen, waar de specialisten geen raad mee wisten, verdwenen als sneeuw voor de zon. Wat een fijn gevoel gaf me dat! Gineke heeft een engelengeduld en weet precies de juiste snaar te raken, zowel psychisch als fysiek. Met regelmaat naar Gineke gaan voor een behandeling is een weldaad voor lichaam en geest!!

R.M.

Ik wilde altijd gehaast dingen doen, voel erg veel emoties. Als ik niet mezelf kan zijn, uit zich dat in frustratie en machteloosheid.
Gineke heeft geholpen om meer balans te vinden, zodat ik mezelf kan herpakken en uit frustratie kan blijven. Waardoor ik kan genieten, kan lachen en rust kan vinden om creatief bezig te zijn.

Patricia, polikliniek secretaresse

Ook al weet ik hoe het werkt, ik ben geneigd in mijn hoofd te zitten. Ik keek er negatief naar wanneer dingen in het dagelijks leven knellen en weet ze aan stress en perfectionisme. Nu ik voel wie ik diep van binnen ben en wat ik belangrijk vind, kan ik gevoelens beter toelaten en ervaar ik meer ontspanning en berusting.

Jasmijn, psycholoog

Ik loop vaak tegen dezelfde dingen aan. Dat is niet helemaal weg, maar ik kan er wel beter mee omgaan. Ik kan in deze situaties vaker voor mezelf kiezen. Dan ben ik ontspannen en geniet ik echt dat ik ‘nee’ zeg tegen dingen. Ik zit beter in mijn vel en geniet oprecht van bijvoorbeeld knutselen met mijn kinderen omdat ik ruimte ervaar.

Judith, onderneemster

Al enkele jaren kom ik bij Gineke voor voetreflexzone therapie en de therapie sloeg direct goed aan. Maar na overleg ook samen het avontuur aangegaan van een familie opstelling. Het waren 3 pittige sessies maar het resultaat is ongekend. Na 12 jaar iedere dag pijn in mijn benen en geen goed uitzicht zijn de klachten na de eerste sessie direct verdwenen en denk ik weer aan sporten en pijnvrij leven. Gineke bedankt voor dit avontuur en je begeleiding.

Bjorn

Ik heb een keer een spoed-afspraak gekregen omdat ik behoorlijk in paniek was. Het directe effect was dat ik me na de sessie weer kalm voelde en alsof ik de situatie weer aan kon. Een enorme verandering na 1 sessie! Een paar weken later bij een volgende sessie refereerde Gineke weer naar die paniek. Opmerkelijk was dat ik echt na moest denken om me te herinneren dat ik dat toen zo voelde. Het was oprecht ver weg gezakt, gelukkig maar.

Antoinette

Meer dan dertig jaar lag ik overhoop met hooikoorts .. Heb het volledige traject van onderzoek en behandeling doorlopen, van regulier tot alternatief. Geen resultaat. Het werd alleen maar erger en erger. Totdat Gineke op m’n pad verscheen. Het eerste behandeljaar bracht verlichting, in het tweede jaar was het grootste deel van de klachten verdwenen. Tegenwoordig is mijn antwoord op de vraag -heb je nog last van je hooikoorts?-: ”hooikoorts, wat is dat?”

W.L.

Al jaren kom ik bij Gineke voor voetreflex. De aanleiding was dat ik altijd verkouden was. Door Gineke is dit nu opgelost. Mijn lichaam voelt meer in balans. Voetreflex bij Gineke is meer dan alleen voetreflex. Het voelt voor mij echt als een verwenuurtje voor mezelf. Gineke is een warm persoon. Ze kan goed luisteren en weet met de juiste vragen ook nieuwe inzichten mee te geven. Ik kom nu iedere maand bij Gineke om ervoor te zorgen dat mijn lichaam in balans blijft. Echt een cadeautje, maar ergens ook heel vanzelfsprekend om goed voor jezelf te zorgen!

Maartje

Ik ben zo blij met de behandelingen van Gineke en het heeft me al veel positiefs gebracht. Gineke weet altijd de juiste vragen te stellen, en altijd ga ik met een fijn gevoel naar huis toe. De behandelingen zijn ontspannend en helpen me om mijn lichaam aan het werk te zetten daar waar het nodig is. Ik ben al van veel klachten hersteld; zonder de behandelingen was dit anders geweest. Ook geestelijk zorgen de behandelingen voor extra steun. Ik kan terugvallen op fijne tips. Ik kijk nu alweer uit naar de komende afspraak. Dankjewel Gineke voor alle goede zorgen!

Christel

Op het moment dat ik nog maar nauwelijks gevoel in mijn voeten had ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen om mijn lichaam en geest weer te verbinden. Gineke heeft met heel veel toewijding veel aandacht voor mij en mijn klacht. Er is een goede samenwerking en uitleg over wat ze doet met welk doel, met goede adviezen. Ik voel mijn voeten weer, heb ontspannen gevoel in voeten en hoofd. Heerlijke massage, ontspannende achtergrondmuziek en ook de klankschalen waren een uitstekende ervaring die ik nooit eerder heb gehad.

Neso

Ik wil mezelf graag goed onderhouden. Wanneer ik uit balans ben voel ik me niet prettig en raak ik op een dwaalspoor. Bij Gineke voel ik me op mijn plek, mede omdat zij ook hooggevoelig is. Gineke helpt me naar mijn gevoel door het onbewuste bewust te maken. Hierdoor kan ik i.p.v. met de hectiek van de wereld, met mijn eigen flow en eigen doel meegaan.

Angela, pedagogisch medewerker

Ik loop vast in het zoeken naar een baan. Gineke laat mij volledig in mijn waarde. Ze gaat de diepte in en herhaalt dingen waardoor ze kunnen landen. Haar sessies zijn breed. Mede door de massage aan het einde, bevatten ze precies de meerwaarde om mijn bestemming te vinden. Het geeft me inzichten en bewustwording waar ik mee verder kan.

Anke, sociaal werker

Tijdens belangrijke thema’s wilde ik graag ontspanning. Gineke is rustig, ik kan helemaal mezelf zijn. Ze prikt er doorheen wat de echte oorzaak is waarom ik me voel zoals ik me voel. Het moment zelf is fijn en ze geeft fijne handvatten waar ik thuis ook wat mee kan. Het heeft me nieuwe energie en inzichten gegeven waardoor ik me kan ontwikkelen en nog blijer wordt.

Marleen, autisme begeleider

Al vanaf het moment dat ik als baby vast voedsel kreeg, had ik last van obstipatie. Bij de eerste behandeling begonnen mijn darmen flink te rommelen. De dag erna werd ik veel fitter wakker. Dit is zo gebleven. Nu na 4 behandelingen ben ik helemaal van mijn obstipatie af. Geweldig hoe goed mijn darmen het nu doen. Het uurtje bij jou in de stoel is een genot van totale ontspanning, een aanrader voor iedereen. Dank je wel voor je liefdevolle behandelingen, je rust en wijsheid.

Jeannine

Toen ik jaren geleden begon bij Gineke met de voetreflextherapie (in slechte lichamelijke conditie) reageerde ik heftig op de behandelingen. Vooral het eerste (anderhalf) jaar. Gaandeweg werd mijn conditie steeds beter en verdwenen zelfs bepaalde klachten. Tegenwoordig ga ik voor “onderhoud” naar haar toe. Mocht er nu iets zijn wat klachten veroorzaakt dan zorgt Gineke voor verlichting. Ik blijf heel graag naar haar voetreflextherapie gaan.

Rina

Je past de massage na afloop aan op wat besproken/gedaan is, waardoor alles nog beter kan inbedden.

Tijdens een van die massages ging ineens door me heen wat de oorzaak van mijn issue was en had ik helder wat mijn volgende stap zou zijn.

Ik heb bij jou het idee dat ik echt bij de kern kom, dit is waar het om gaat.

Anke

Back To Top