Ga naar hoofdinhoud
Wil je weten hoe anderen mijn behandelingen hebben ervaren?

 Lees het hieronder.

Op het moment dat ik mezelf aankeek in de spiegel en mezelf afvroeg of mijn omgeving inderdaad gelijk had. Ben ik nog wel die leuke, gezellige kerel? Dat was het moment waarop ik dacht, ik wil terug naar die vrolijkheid die een tijdje bij mezelf was verdwenen. Inderdaad ik praat in verleden tijd.
Was…..
Gineke ( Regila ) waarbij ik terecht ben gekomen via mijn vrouw die angst had om in een nauwe MRI scan te moeten, en mijn schoonzusje die hier ook al het een en ander over had gelezen.
Gineke geeft een vertrouwd en integer gevoel. Gaat niet direct in op de inhoud van mijn probleem, ze laat je vrij in hetgeen je wil vertellen.
Uiteindelijk weet ze d.m.v. IEMT een gevoel terug te roepen en daar de scherpe kanten vanaf te halen.
Mij heeft het verlichting gegeven in het denken en het onderscheiden van waar ik mezelf nu echt druk om mag maken.
Eindelijk weer minder bedrukt door t leven, t zonnetje schijnt, ook als het bewolkt is, zie ik de zon weer schijnen o.a. door de sessies bij Gineke. Afsluitend met een voetreflexmassage waarbij je alle spanning van jezelf af voelt glijden.

Gineke je bent een topper.

Uit nieuwsgierigheid ben ik een paar jaar geleden voor het eerst naar Gineke gegaan voor een voetmassage. Ik had wel eens van voetreflextherapie gehoord maar geen idee wat het inhield. Na de goede ervaringen met acupunctuur voor mijn darmproblemen, dacht ik dit ga ik proberen als mogelijk alternatief. Vanaf de eerste behandeling wist ik meteen, hier ga ik regelmatig terug komen! Gineke is heel zorgzaam en rustig, luistert met aandacht en vraagt kritisch door waar nodig. De massage is altijd helemaal afgestemd op wat ik op dat moment nodig heb. Met een gevoel van lichtheid, fiets ik na afloop naar huis! Naast de weldadige ontspanning, ervaar ik Gineke’s behandeling ook als een moment voor innerlijke bewustwording.

Ik merkte dat ik al langer uit balans was, maar pas op het moment dat ik nog maar nauwelijks gevoel in mijn voeten had ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen om mijn lichaam en geest weer te verbinden. Op aanraden heb ik de website bekeken en dat was raak. Gineke heeft met heel veel toewijding veel aandacht voor mij en mijn klacht. Er is een goede samenwerking en uitleg over wat ze doet met welk doel, met goede adviezen hoe om te gaan met prioriteiten en stress. Fijne oefeningen voor thuis. Ik voel mijn voeten weer, heb ontspannen gevoel in voeten en hoofd. Heerlijke massage, ontspannende achtergrondmuziek en ook de klankschalen waren een uitstekende ervaring die ik nooit eerder heb gehad.

Gineke heeft mij met haar ‘magische handen’ vrij snel van mijn klachten af geholpen! Mijn extreme vermoeidheid en vreemde pijnen, waar de specialisten geen raad mee wisten, verdwenen als sneeuw voor de zon. Wat een fijn gevoel gaf me dat! Gineke heeft een engelengeduld en weet precies de juiste snaar te raken, zowel psychisch als fysiek. Een paar keer per jaar naar Gineke gaan voor een behandeling is een weldaad voor lichaam en geest!!

Sinds geruime tijd heb ik voetklachten
m.n. linksonder en soms pijnlijke knobbels. Ik gebruik (zoveel mogelijk mijn) steunzolen en ga naar de fysio. Het verlicht mijn klachten, maar kreeg meer de indruk dat er meer was dan lichamelijke klachten. Het zit dieper. Dat was de reden dat ik bij Gineke aanklopte. Gineke is erg vriendelijk, lief, zachtaardig en toegankelijk. Ze luistert goed naar je en geeft goed advies. Kom er nu al een tijdje, klachten zijn niet (helemaal) weg, maar weet waar het vandaan komt. Ik geniet van de voetreflexmassage die op dat moment voor mij van toepassing is. Elke keer ga ik met een fijn en herboren gevoel weg. Dat kan ik niet echt uitleggen, maar dat moet je zelf ervaren. Mijn voeten zijn mijn voelsprieten. Als ik klachten heb dan weet ik dat er iets anders aan de hand is en dat ik er iets mee moet doen. Zeker de moeite waard om een afspraak te maken.

Al jarenlang kom ik regelmatig bij Gineke voor een voetreflex behandeling. Het is iedere keer weer ontzettend fijn en ontspannend, echt een uurtje voor mezelf. Wat daar ook aan toe bijdraagt is het feit dan we van tevoren even kletsen over hoe het met me gaat, zijn er dingen die aandacht nodig hebben. Heb ik ergens last van, etc. Het is dus meer dan alleen maar de reflex massage. Sinds Gineke de Bachbloesems weer opgepakt heeft, heb ik daar ook van mogen profiteren. Tijdens dat Gineke bezig was met de cursus IEMT was ik een van de lucky few die proefpersoon mocht zijn. Ik vind IEMT wonderbaarlijk, ongelofelijk hoe snel dat effect heeft. Echt een aanrader.

Als ik de massage heb gehad, voel ik me meer ontspannen. Als mijn voeten zich ontspannen heb ik het gevoel dat mijn hoofd zich ook meer ontspant. Ik ga altijd met een fijn gevoel naar huis.

Al 17 jaar heb ik last van restless legs en vermoeidheid in mijn benen.
Gineke helpt met haar voetreflex-behandelingen om de pijn te verminderen en tot voor kort kan ik zelfs zeggen dat ik er niet tot nauwelijks meer last van heb.
En dat al na een paar behandelingen!
Het is fijn om tijdens de behandelingen stil te staan bij mezelf en het heeft voor mij zeker nieuwe deuren geopend.
Gineke is een zeer fijn persoon, met oprechte aandacht en interesse.

Gineke, ik wilde je nog even heel hartelijk bedanken voor de heerlijke voetmassage. Met veel aandacht en liefde in mooie stilte….

Ik kwam in 2009 bij Gineke terecht met ernstige pijn in mijn voeten, was geen fijne tijd en had erg veel last, ik was eerst sceptisch over de ‘alternatieve’ geneeswijze maar al gauw merkte ik dat de blokkades in mijn voeten opgelost werden en dat voelde ik ook in de rest van mijn lijf. Ik ga om de 4 weken naar Gineke om op te ruimen zeg maar en dat voelt goed, Gineke is heel kundig en voelt en ziet gelijk aan mijn voeten wat er speelt en werkt daar dan direct op in. Ik ga heel graag naar Gineke, zie het als een uurtje ontspanning, terwijl mijn lijf opgeruimd wordt!

Meer dan dertig jaar lag ik overhoop met hooikoorts .. Heb het volledige traject van onderzoek en behandeling doorlopen, van regulier tot alternatief. Geen resultaat …
Er werd gezegd: ‘je groeit er overheen’. Wel, in mijn geval blijkt dat niet van toepassing te zijn. Het werd alleen maar erger en erger … totdat …, Gineke op m’n pad verscheen.
Het eerste behandeljaar bracht verlichting, in het tweede jaar was het grootste deel van de klachten verdwenen. Tegenwoordig is mijn antwoord op de vraag -heb je nog last van je hooikoorts?-: ” .. hooikoorts, wat is dat? ..”.

Al jaren kom ik bij Gineke voor voetreflex. De aanleiding was dat ik altijd verkouden was. Door Gineke is dit probleem nu opgelost. Mijn lichaam voelt meer in balans. Maar voetreflex bij Gineke is meer dan alleen voetreflex. Het voelt voor mij echt als een verwenuurtje voor mezelf. Gineke is een warm persoon. Ze kan goed luisteren en weet met de juiste vragen ook nieuwe inzichten mee te geven. Ik kom nu iedere maand bij Gineke om ervoor te zorgen dat mijn lichaam in balans blijft. Dit wordt bijna volledig door de verzekering vergoed. Echt een cadeautje, maar ergens ook heel vanzelfsprekend om goed voor jezelf te zorgen!

Toen ik jaren geleden begon bij Gineke met de voetreflextherapie (in slechte lichamelijke conditie) reageerde ik heftig op de behandelingen. Vooral het eerste (anderhalf) jaar. Gaandeweg werd mijn conditie steeds beter en verdwenen zelfs bepaalde klachten. Tegenwoordig ga ik voor “onderhoud” naar haar toe. Mocht er nu iets zijn wat klachten veroorzaakt dan zorgt Gineke voor verlichting. Ik blijf heel graag naar haar voetreflextherapie gaan.

Ik heb al meerdere malen in mijn leven moeilijk te aanvaarden tegenslagen gehad. Mij denkende sterk te voelen raakte mijn lichaam dan toch uit balans. Het gevolg was een prikkelbare darm, slecht slapen, soms 2 x per week helemaal niet, veel last van de spieren en zeer, zeer moe. Zo ook enkele jaren geleden. Zoekende naar deze therapie, die ik van eerder al kende, kwam ik bij Gineke de Laat. Haar website en haar ervaring spraken mij aan. Ik vind dit een prettige behandeling en dit laat ik bij haar aanvullen met oor massage of voet/been balans, afhankelijk wat in mij zelf opkomt en dan fijn vind. Gineke is een fijn persoon met veel ervaringen en kennis. Ik ben nu weer beter in balans en kan dit ook houden, het is jezelf hervinden. Met veel meer energie en bijna geen klachten, kan ik weer gelukkig zijn en genieten!

Ik heb geen lichamelijke klachten. Kom hier voor de ontspanning en de verwennerij. Ik geloof in het goed bijhouden van je lichaam; preventief. Daar ben ik al 6 jaar heel tevreden over.
Dat zegt genoeg!

Tijdens onze verhuizing ervaarde ik veel stress, vooral omdat ik veel keuzes moest maken en daar moeite mee had. Gineke gaf me tijdens een behandeling een Bachbloesem mee. Dat ging goed en ik ben goed aan het opruimen geslagen. Ook nu de verhuizing achter de rug is merk ik dat ik goede keuzes kan maken qua grenzen stellen. Ik heb de indruk dat de Bachbloesem me hier sterker in gemaakt heeft.

Ik ben zo blij met de behandelingen van Gineke en het heeft me al veel positiefs gebracht. Allereerst de fijne, opbeurende gesprekken. Gineke weet altijd de juiste vragen te stellen, het zet me aan het denken in plaats van piekeren en eigenlijk altijd ga ik met een fijn gevoel naar huis toe.
De behandelingen zijn ontspannend en helpen me om mijn lichaam aan het werk te zetten daar waar het nodig is. Ik ben al van veel klachten hersteld; zonder de behandelingen was dit anders geweest en had ik vast en zeker nu nog restless legs, iets waar ik veel te lang mee heb (door)gelopen.
Ook geestelijk zorgen de behandelingen voor extra steun. Ik kan terugvallen op fijne tips, en zo ben ik in het najaar gestart met de Bach bloesems. Elke dag een aantal druppels hebben me de extra steun gegeven die nodig was, het extra doorzettingsvermogen en het vertrouwen dat alles goedkomt. Het positieve benadrukken ipv negatief denken was iets dat ik nodig had, vooral de afgelopen maanden. De Bach bloesems hebben me hierbij geholpen en daar ben ik dankbaar voor. Een wondermiddel wil ik het noemen.
Ik kijk nu alweer uit naar de komende afspraak. Dankjewel Gineke voor alle goede zorgen!

Ik kom al langere tijd bij Gineke voor voetreflextherapie en hebben ook mijn angsten besproken. Op een dag vertelde ze dat ze een nieuwe studie aan het volgen was: IEMT. Dit was iets waarmee je door het volgen van een balletje je mind anders laat denken. Normaal geloof ik het allemaal wel, ik ben nogal nuchter in die dingen, maar ik dacht: baat het niet, dan schaadt het niet. Eerst hebben we een klein ‘probleempje’ geoefend: ‘het wc-rolletje’. Ik kon me nogal druk maken hoe dat op iemands toilet hangt; flapje voor of achter. Om het dan ook vervolgens, daar waar het ‘verkeerd hing’, om te draaien. Dit is wonder boven wonder gelukt. Op mijn toilet moet het wel goed hangen, maar elders maakt het me niks uit
Toen mijn grotere probleem: mijn angst voor prikken en spuiten. Raar maar waar, het is gelukt. Ik heb pas bloed laten prikken uit mijn vinger, zomaar door een vriendin. Iets waar ik nooit voor te porren was. Vond het niet eens meer eng. En nu de spuit voor Covid 19 eraan zit te komen, denk ik ook ‘laat maar komen’. Geen idee wat er met het balletje gebeurt is, maar het heeft geholpen.
Super bedankt Gineke.

Ik heb een keer een spoed-afspraak gekregen omdat ik behoorlijk in paniek was. Het directe effect was dat ik me na de sessie weer kalm voelde en alsof ik de situatie weer aan kon. Een enorme verandering na 1 sessie! Een paar weken later bij een volgende sessie refereerde Gineke weer naar die paniek. Opmerkelijk was dat ik echt na moest denken om me te herinneren dat ik dat toen zo voelde. Het was oprecht ver weg gezakt, gelukkig maar.

Al vanaf het moment dat ik als baby van 3 maanden oud vast voedsel kreeg (nu 45 jaar geleden), had ik last van obstipatie. Meteen bij de eerste behandeling begonnen mijn darmen flink te rommelen. Ook werd ik de dag na de eerste behandeling veel fitter wakker en dat is ook zo gebleven. Nu na 4 behandelingen ben ik helemaal van mijn obstipatie af. Geweldig hoe goed mijn darmen het nu doen. Het uurtje bij jou in de stoel is een genot van totale ontspanning, een aanrader voor iedereen. Dank je wel voor je liefdevolle behandelingen, je rust en wijsheid

Gineke behandelde mij met de IEMT-therapie. Deze was voor mij onbekend, maar leek wat op de EMDR-therapie die ik jaren geleden heb gehad bij een psycholoog. In vergelijking is IEMT veel zachter, minder belastend, minder zwaar en toch effectief. En dat in slechts één behandeling. Ik kwam achter de diepere psychische oorzaak van mijn lichamelijke klacht en stond er zelf verbaasd over dat dat ineens naar boven kwam.

De sessie vond plaats in een zeer fijne, rustige sfeer, zonder enige druk en werd met zachtheid en liefde gegeven. Ik merkte dat de behandeling van Gineke in de dagen erna doorwerkte. De achterliggende oorzaak was nog niet helemaal weg, de lichamelijke klacht ook niet, maar ik kon er nu veel beter mee omgaan.

Alle keren dat ik voor een behandeling bij Gineke kom, ben ik daarna mentaal en fysiek weer ontspannen en in evenwicht. Daarnaast heeft de IEMT behandeling die ik van haar heb ontvangen, voorafgaande aan de voetbehandeling, mij met succes van stressvolle emoties afgeholpen. Ik ben dan weer in evenwicht naar lichaam en geest.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact met mij op.

Back To Top