Skip to content

Hoe goed je ook voor jezelf zorgt, soms raakt de balans verstoord.

Loop je momenteel rond met lichamelijke, emotionele of mentale klachten of andere ongemakken?

Ben je snel geïrriteerd en voel je je (lichamelijk/geestelijk) gespannen doordat je stress ervaart? 

Ervaar je dat iedere levensfase en de westerse leefstijl met alle prikkels voortdurend nieuwe uitdagingen met zich meebrengt?

Ben je van nature gevoelig, intuïtief en bewust, maar voel je dat de balans weg is? 

Voel je aan alles dat er iets mag veranderen?

Stel jezelf dan eens de volgende vragen:

 • Wil je op natuurlijke wijze bezig zijn met je gezondheid, waardoor je weerbaarheid versterkt wordt en je klachten kunnen verminderen?
 • Verlang je naar rust en aandacht voor jezelf, om je gezonde evenwicht te hervinden en behouden?
 • Sta je open om eens op een andere manier naar dingen te kijken? Om zo beter in je vel te komen zitten en te kunnen ontspannen.
 • Wil je je vitaliteit en veerkracht goed onderhouden ter voorkoming van klachten en om ruimte en energie te hebben om te genieten van je leven?

Stel jezelf dan eens de volgende vragen:

 • Wil je op natuurlijke wijze bezig zijn met je gezondheid, waardoor je weerbaarheid versterkt wordt en je klachten kunnen verminderen?
 • Verlang je naar rust en aandacht voor jezelf, om je gezonde evenwicht te hervinden en behouden?
 • Sta je open om eens op een andere manier naar dingen te kijken? Om zo beter in je vel te komen zitten en te kunnen ontspannen.
 • Wil je je vitaliteit en veerkracht goed onderhouden ter voorkoming van klachten en om ruimte en energie te hebben om te genieten van je leven?

Zet dan nu de volgende stap en laat (lichamelijke) klachten niet langer je welbevinden belemmeren.
Ontdek de natuurlijke weg naar vitaliteit en balans met reflexzonetherapie.

Opheffen blokkades

Vastzittende energie zorgt voor (pijn)klachten. Door me te richten op het opheffen van blokkades en het ondersteunen van het zelfhelend vermogen, kan je energie weer vrij gaan stromen. Je lichaam wordt veerkrachtiger en klachten kunnen verminderen.

Zaadjes planten

Omdat lichamelijke klachten een andere oorzaak kunnen hebben, nodig ik je uit eens anders naar dingen te kijken. Je blikveld verruimen zorgt dat je gedachten minder vast komen te zitten. Dit helpt je om lekkerder in je vel te komen zitten en te ontspannen.

Moment voor jezelf

Momenten van rust en aandacht voor jezelf zijn belangrijk om op te laden. Vanwege het ontspannende effect kom je zowel lichamelijk als geestelijk tot rust. Hierdoor verminderen stressgevoelens, kom je beter in je vel te zitten en ben je minder vatbaar voor ziektes.

Wat kun je verwachten?

 • Eerste afspraak: Deze bestaat uit de intake en aansluitend een behandeling. Het duurt ongeveer 90 minuten.
 • Vervolgafspraken: Bestaan uit een kort gesprek gevolgd door een voetreflexmassage. Elke behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Door jezelf deze behandelingen te gunnen, versterk je je algehele gezondheid en veerkracht. Hiermee zijn veel fysieke en mentale klachten te voorkomen. Is er dan toch een keer iets dat genezen moet worden, dan beschik je over een zo optimaal mogelijk functionerend zelfhelend vermogen.

Tijdens de behandelingen help ik je om je balans zo goed mogelijk te behouden en indien nodig je natuurlijk evenwicht weer te herstellen.

Reflexzonetherapie heeft als effect dat je zowel lichamelijk als geestelijk tot rust komt. Hierdoor verminderen stressgevoelens en kom je beter in je vel te zitten. Door de ontspanning en verlichting houd je meer energie over. Je raakt minder vatbaar voor ziektes en kunt meer ontspannen en genieten.

Je gaat de kracht van reflexzonetherapie ervaren en ontdekken wat het persoonlijk voor jou kan betekenen.

Wat kun je verwachten van het
vitaliteitstraject?

Binnen een periode van 2-3 maanden plannen we 6 behandelingen, speciaal afgestemd op jouw behoeften.

 • Eerste afspraak: Deze bestaat uit de intake en aansluitend een behandeling. Het duurt ongeveer 90 minuten.
 • Vervolgafspraken: Een kort gesprek gevolgd door een voetreflexmassage. Elke sessie duurt ongeveer 60 minuten.

Gedurende deze 6 sessies ga je de kracht van reflexzonetherapie ervaren en ontdekken wat het persoonlijk voor jou kan betekenen.

Tijdens de reflexzonetherapie-behandelingen ligt de focus op het opheffen van lichamelijke en emotionele blokkades. Daarnaast word je uitgenodigd dingen eens vanuit een andere hoek te bekijken. Hierdoor kan onbewust en bewust je blikveld verruimen. Door deze aanpak kan je energie weer vrij gaan stromen. Het is een pad om je klachten te verlichten en meer ontspanning te brengen in je leven.

Om de blokkades op te heffen, je energie vrij te laten stromen en opgedane inzichten te laten landen, maak ik gebruik van reflexzonetherapie.

Reflexzonetherapie

Reflexzonetherapie gaat uit van het holistisch mensbeeld; lichaam en geest zijn één en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is een massagetechniek, die de disbalans in de mens opheft en het natuurlijk evenwicht helpt te herstellen. Deze methode activeert en ondersteunt het van nature in iedereen aanwezige zelfherstellend vermogen. Massage van de voeten heeft zowel een lichamelijke als geestelijke uitwerking. Reflexzonetherapie is inzetbaar bij vermindering van klachten en zorgt voor stressverlichting en ontspanning. Wil je meer weten over reflexzonetherapie? Op de pagina ‘mijn methodes‘ ga ik er dieper op in.

Dit is hoe anderen het hebben ervaren:

Al jaren kom ik bij Gineke voor voetreflex. De aanleiding was dat ik altijd verkouden was. Door Gineke is dit nu opgelost. Mijn lichaam voelt meer in balans. Voetreflex bij Gineke is meer dan alleen voetreflex. Het voelt voor mij echt als een verwenuurtje voor mezelf. Gineke is een warm persoon. Ze kan goed luisteren en weet met de juiste vragen ook nieuwe inzichten mee te geven. Ik kom nu iedere maand bij Gineke om ervoor te zorgen dat mijn lichaam in balans blijft. Echt een cadeautje, maar ergens ook heel vanzelfsprekend om goed voor jezelf te zorgen!

Maartje

Ik ben zo blij met de behandelingen van Gineke en het heeft me al veel positiefs gebracht. Gineke weet altijd de juiste vragen te stellen, en altijd ga ik met een fijn gevoel naar huis toe. De behandelingen zijn ontspannend en helpen me om mijn lichaam aan het werk te zetten daar waar het nodig is. Ik ben al van veel klachten hersteld; zonder de behandelingen was dit anders geweest. Ook geestelijk zorgen de behandelingen voor extra steun. Ik kan terugvallen op fijne tips. Ik kijk nu alweer uit naar de komende afspraak. Dankjewel Gineke voor alle goede zorgen!

Christel

Op het moment dat ik nog maar nauwelijks gevoel in mijn voeten had ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen om mijn lichaam en geest weer te verbinden. Gineke heeft met heel veel toewijding veel aandacht voor mij en mijn klacht. Er is een goede samenwerking en uitleg over wat ze doet met welk doel, met goede adviezen. Ik voel mijn voeten weer, heb ontspannen gevoel in voeten en hoofd. Heerlijke massage, ontspannende achtergrondmuziek en ook de klankschalen waren een uitstekende ervaring die ik nooit eerder heb gehad.

Neso

Voor wie?

Mijn behandelingen zijn er voor diegenen die op zoek zijn naar welzijn en balans. Het is er voor (hoog)gevoelige, intuïtieve en zelfbewuste mensen die bewust voor zelfzorg kiezen en verlangen naar een rustig moment voor zichzelf. Als jij je klachten op een natuurlijke wijze wilt aanpakken en openstaat voor nieuwe inzichten en perspectieven dan is deze aanpak voor jou. Het biedt een weg om stappen te zetten naar een veerkrachtig en vitaal leven.

Verlicht je klachten, versterk je vitaliteit, geniet van ontspanning en balans.

Investeer in je welzijn met reflexzonetherapie.
Dit zijn de tarieven:

 • Intake incl. behandeling reflexzonetherapie 90 minuten: € 119,-
 • Behandeling reflexzonetherapie 60 minuten : € 83,50
 • Pakket van 5 behandelingen reflexzonetherapie: Betaal vooraf € 395,-
  (€ 79,- per behandeling) en bespaar 5%.

Waarschijnlijk is een van je valkuilen, dat je andere dingen voor laat gaan ten koste van jezelf. De keuze maken voor een pakket is bewust commitment met jezelf aan gaan. Dat is al een eerste stap in de richting van je eigen leven leven.

Kiezen voor een pakket is kiezen voor jezelf en heeft de volgende voordelen:

 • Vooraf Gepland & Betaald: Geen zorgen meer over planning of betalingen. Focus volledig op jouw gezondheid en algehele welbevinden.
 • Volledige Inzet: Onderzoek heeft aangetoond dat commitment leidt tot een volledige inzet van beide partijen. We gaan samen voor de beste resultaten.
 • Tijd voor Jezelf: Iedere behandeling is een cadeau aan jezelf. De tijd die je investeert, verbetert je algehele welbevinden.

Je investering in een pakket is niet alleen een financiële beslissing. Het is een keuze voor zelfzorg en op natuurlijke wijze bezig zijn met je gezondheid en balans.

Dit is hoe anderen het plannen van een pakket ervaren:

Vanaf de eerste behandeling wist ik meteen, hier ga ik regelmatig terug komen! Gineke is heel zorgzaam en rustig, luistert met aandacht en vraagt kritisch door waar nodig. De massage is altijd helemaal afgestemd op wat ik op dat moment nodig heb. Met een gevoel van lichtheid, fiets ik na afloop naar huis! Naast de weldadige ontspanning, ervaar ik Gineke’s behandeling ook als een moment voor innerlijke bewustwording.

Peter

Ik heb al meerdere malen in mijn leven moeilijk te aanvaarden tegenslagen gehad. Mijn lichaam raakte uit balans. Het gevolg waren verschillende lichamelijke klachten. Zo kwam ik bij Gineke. Gineke is een fijn persoon met veel ervaringen en kennis. Ik vind het prettige behandelingen. Ik ben nu weer beter in balans en kan dit ook houden, het is jezelf hervinden. Met veel meer energie en bijna geen klachten, kan ik weer gelukkig zijn en genieten!

B.S.

Gineke heeft mij met haar ‘magische handen’ vrij snel van mijn klachten af geholpen! Mijn extreme vermoeidheid en vreemde pijnen, waar de specialisten geen raad mee wisten, verdwenen als sneeuw voor de zon. Wat een fijn gevoel gaf me dat! Gineke heeft een engelengeduld en weet precies de juiste snaar te raken, zowel psychisch als fysiek. Met regelmaat naar Gineke gaan voor een behandeling is een weldaad voor lichaam en geest!!

R.M.

Back To Top