Skip to content

Op het moment dat ik mezelf aankeek in de spiegel en mezelf afvroeg of mijn omgeving inderdaad gelijk had. Ben ik nog wel die leuke, gezellige kerel? Dat was het moment waarop ik dacht, ik wil terug naar die vrolijkheid die een tijdje bij mezelf was verdwenen. Inderdaad ik praat in verleden tijd.
Was…..
Gineke ( Regila ) waarbij ik terecht ben gekomen via mijn vrouw die angst had om in een nauwe MRI scan te moeten, en mijn schoonzusje die hier ook al het een en ander over had gelezen.
Gineke geeft een vertrouwd en integer gevoel. Gaat niet direct in op de inhoud van mijn probleem, ze laat je vrij in hetgeen je wil vertellen.
Uiteindelijk weet ze d.m.v. IEMT een gevoel terug te roepen en daar de scherpe kanten vanaf te halen.
Mij heeft het verlichting gegeven in het denken en het onderscheiden van waar ik mezelf nu echt druk om mag maken.
Eindelijk weer minder bedrukt door t leven, t zonnetje schijnt, ook als het bewolkt is, zie ik de zon weer schijnen o.a. door de sessies bij Gineke. Afsluitend met een voetreflexmassage waarbij je alle spanning van jezelf af voelt glijden.

Gineke je bent een topper.

Uit nieuwsgierigheid ben ik een paar jaar geleden voor het eerst naar Gineke gegaan voor een voetmassage. Ik had wel eens van voetreflextherapie gehoord maar geen idee wat het inhield. Na de goede ervaringen met acupunctuur voor mijn darmproblemen, dacht ik dit ga ik proberen als mogelijk alternatief. Vanaf de eerste behandeling wist ik meteen, hier ga ik regelmatig terug komen! Gineke is heel zorgzaam en rustig, luistert met aandacht en vraagt kritisch door waar nodig. De massage is altijd helemaal afgestemd op wat ik op dat moment nodig heb. Met een gevoel van lichtheid, fiets ik na afloop naar huis! Naast de weldadige ontspanning, ervaar ik Gineke’s behandeling ook als een moment voor innerlijke bewustwording.

Ik merkte dat ik al langer uit balans was, maar pas op het moment dat ik nog maar nauwelijks gevoel in mijn voeten had ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen om mijn lichaam en geest weer te verbinden. Op aanraden heb ik de website bekeken en dat was raak. Gineke heeft met heel veel toewijding veel aandacht voor mij en mijn klacht. Er is een goede samenwerking en uitleg over wat ze doet met welk doel, met goede adviezen hoe om te gaan met prioriteiten en stress. Fijne oefeningen voor thuis. Ik voel mijn voeten weer, heb ontspannen gevoel in voeten en hoofd. Heerlijke massage, ontspannende achtergrondmuziek en ook de klankschalen waren een uitstekende ervaring die ik nooit eerder heb gehad.

Gineke heeft mij met haar ‘magische handen’ vrij snel van mijn klachten af geholpen! Mijn extreme vermoeidheid en vreemde pijnen, waar de specialisten geen raad mee wisten, verdwenen als sneeuw voor de zon. Wat een fijn gevoel gaf me dat! Gineke heeft een engelengeduld en weet precies de juiste snaar te raken, zowel psychisch als fysiek. Een paar keer per jaar naar Gineke gaan voor een behandeling is een weldaad voor lichaam en geest!!

Sinds geruime tijd heb ik voetklachten
m.n. linksonder en soms pijnlijke knobbels. Ik gebruik (zoveel mogelijk mijn) steunzolen en ga naar de fysio. Het verlicht mijn klachten, maar kreeg meer de indruk dat er meer was dan lichamelijke klachten. Het zit dieper. Dat was de reden dat ik bij Gineke aanklopte. Gineke is erg vriendelijk, lief, zachtaardig en toegankelijk. Ze luistert goed naar je en geeft goed advies. Kom er nu al een tijdje, klachten zijn niet (helemaal) weg, maar weet waar het vandaan komt. Ik geniet van de voetreflexmassage die op dat moment voor mij van toepassing is. Elke keer ga ik met een fijn en herboren gevoel weg. Dat kan ik niet echt uitleggen, maar dat moet je zelf ervaren. Mijn voeten zijn mijn voelsprieten. Als ik klachten heb dan weet ik dat er iets anders aan de hand is en dat ik er iets mee moet doen. Zeker de moeite waard om een afspraak te maken.

Al jarenlang kom ik regelmatig bij Gineke voor een voetreflex behandeling. Het is iedere keer weer ontzettend fijn en ontspannend, echt een uurtje voor mezelf. Wat daar ook aan toe bijdraagt is het feit dan we van tevoren even kletsen over hoe het met me gaat, zijn er dingen die aandacht nodig hebben. Heb ik ergens last van, etc. Het is dus meer dan alleen maar de reflex massage. Sinds Gineke de Bachbloesems weer opgepakt heeft, heb ik daar ook van mogen profiteren. Tijdens dat Gineke bezig was met de cursus IEMT was ik een van de lucky few die proefpersoon mocht zijn. Ik vind IEMT wonderbaarlijk, ongelofelijk hoe snel dat effect heeft. Echt een aanrader.

Als ik de massage heb gehad, voel ik me meer ontspannen. Als mijn voeten zich ontspannen heb ik het gevoel dat mijn hoofd zich ook meer ontspant. Ik ga altijd met een fijn gevoel naar huis.

Al 17 jaar heb ik last van restless legs en vermoeidheid in mijn benen.
Gineke helpt met haar voetreflex-behandelingen om de pijn te verminderen en tot voor kort kan ik zelfs zeggen dat ik er niet tot nauwelijks meer last van heb.
En dat al na een paar behandelingen!
Het is fijn om tijdens de behandelingen stil te staan bij mezelf en het heeft voor mij zeker nieuwe deuren geopend.
Gineke is een zeer fijn persoon, met oprechte aandacht en interesse.

Gineke, ik wilde je nog even heel hartelijk bedanken voor de heerlijke voetmassage. Met veel aandacht en liefde in mooie stilte….

Ik kwam in 2009 bij Gineke terecht met ernstige pijn in mijn voeten, was geen fijne tijd en had erg veel last, ik was eerst sceptisch over de ‘alternatieve’ geneeswijze maar al gauw merkte ik dat de blokkades in mijn voeten opgelost werden en dat voelde ik ook in de rest van mijn lijf. Ik ga om de 4 weken naar Gineke om op te ruimen zeg maar en dat voelt goed, Gineke is heel kundig en voelt en ziet gelijk aan mijn voeten wat er speelt en werkt daar dan direct op in. Ik ga heel graag naar Gineke, zie het als een uurtje ontspanning, terwijl mijn lijf opgeruimd wordt!

Meer dan dertig jaar lag ik overhoop met hooikoorts .. Heb het volledige traject van onderzoek en behandeling doorlopen, van regulier tot alternatief. Geen resultaat …
Er werd gezegd: ‘je groeit er overheen’. Wel, in mijn geval blijkt dat niet van toepassing te zijn. Het werd alleen maar erger en erger … totdat …, Gineke op m’n pad verscheen.
Het eerste behandeljaar bracht verlichting, in het tweede jaar was het grootste deel van de klachten verdwenen. Tegenwoordig is mijn antwoord op de vraag -heb je nog last van je hooikoorts?-: ” .. hooikoorts, wat is dat? ..”.

Al jaren kom ik bij Gineke voor voetreflex. De aanleiding was dat ik altijd verkouden was. Door Gineke is dit probleem nu opgelost. Mijn lichaam voelt meer in balans. Maar voetreflex bij Gineke is meer dan alleen voetreflex. Het voelt voor mij echt als een verwenuurtje voor mezelf. Gineke is een warm persoon. Ze kan goed luisteren en weet met de juiste vragen ook nieuwe inzichten mee te geven. Ik kom nu iedere maand bij Gineke om ervoor te zorgen dat mijn lichaam in balans blijft. Dit wordt bijna volledig door de verzekering vergoed. Echt een cadeautje, maar ergens ook heel vanzelfsprekend om goed voor jezelf te zorgen!

Back To Top