Skip to content

Op het moment dat ik mezelf aankeek in de spiegel en mezelf afvroeg of mijn omgeving inderdaad gelijk had. Ben ik nog wel die leuke, gezellige kerel? Dat was het moment waarop ik dacht, ik wil terug naar die vrolijkheid die een tijdje bij mezelf was verdwenen. Inderdaad ik praat in verleden tijd.
Was…..
Gineke ( Regila ) waarbij ik terecht ben gekomen via mijn vrouw die angst had om in een nauwe MRI scan te moeten, en mijn schoonzusje die hier ook al het een en ander over had gelezen.
Gineke geeft een vertrouwd en integer gevoel. Gaat niet direct in op de inhoud van mijn probleem, ze laat je vrij in hetgeen je wil vertellen.
Uiteindelijk weet ze d.m.v. IEMT een gevoel terug te roepen en daar de scherpe kanten vanaf te halen.
Mij heeft het verlichting gegeven in het denken en het onderscheiden van waar ik mezelf nu echt druk om mag maken.
Eindelijk weer minder bedrukt door t leven, t zonnetje schijnt, ook als het bewolkt is, zie ik de zon weer schijnen o.a. door de sessies bij Gineke. Afsluitend met een voetreflexmassage waarbij je alle spanning van jezelf af voelt glijden.

Gineke je bent een topper.

Al jarenlang kom ik regelmatig bij Gineke voor een voetreflex behandeling. Het is iedere keer weer ontzettend fijn en ontspannend, echt een uurtje voor mezelf. Wat daar ook aan toe bijdraagt is het feit dan we van tevoren even kletsen over hoe het met me gaat, zijn er dingen die aandacht nodig hebben. Heb ik ergens last van, etc. Het is dus meer dan alleen maar de reflex massage. Sinds Gineke de Bachbloesems weer opgepakt heeft, heb ik daar ook van mogen profiteren. Tijdens dat Gineke bezig was met de cursus IEMT was ik een van de lucky few die proefpersoon mocht zijn. Ik vind IEMT wonderbaarlijk, ongelofelijk hoe snel dat effect heeft. Echt een aanrader.

Ik kom al langere tijd bij Gineke voor voetreflextherapie en hebben ook mijn angsten besproken. Op een dag vertelde ze dat ze een nieuwe studie aan het volgen was: IEMT. Dit was iets waarmee je door het volgen van een balletje je mind anders laat denken. Normaal geloof ik het allemaal wel, ik ben nogal nuchter in die dingen, maar ik dacht: baat het niet, dan schaadt het niet. Eerst hebben we een klein ‘probleempje’ geoefend: ‘het wc-rolletje’. Ik kon me nogal druk maken hoe dat op iemands toilet hangt; flapje voor of achter. Om het dan ook vervolgens, daar waar het ‘verkeerd hing’, om te draaien. Dit is wonder boven wonder gelukt. Op mijn toilet moet het wel goed hangen, maar elders maakt het me niks uit
Toen mijn grotere probleem: mijn angst voor prikken en spuiten. Raar maar waar, het is gelukt. Ik heb pas bloed laten prikken uit mijn vinger, zomaar door een vriendin. Iets waar ik nooit voor te porren was. Vond het niet eens meer eng. En nu de spuit voor Covid 19 eraan zit te komen, denk ik ook ‘laat maar komen’. Geen idee wat er met het balletje gebeurt is, maar het heeft geholpen.
Super bedankt Gineke.

Ik heb een keer een spoed-afspraak gekregen omdat ik behoorlijk in paniek was. Het directe effect was dat ik me na de sessie weer kalm voelde en alsof ik de situatie weer aan kon. Een enorme verandering na 1 sessie! Een paar weken later bij een volgende sessie refereerde Gineke weer naar die paniek. Opmerkelijk was dat ik echt na moest denken om me te herinneren dat ik dat toen zo voelde. Het was oprecht ver weg gezakt, gelukkig maar.

Gineke behandelde mij met de IEMT-therapie. Deze was voor mij onbekend, maar leek wat op de EMDR-therapie die ik jaren geleden heb gehad bij een psycholoog. In vergelijking is IEMT veel zachter, minder belastend, minder zwaar en toch effectief. En dat in slechts één behandeling. Ik kwam achter de diepere psychische oorzaak van mijn lichamelijke klacht en stond er zelf verbaasd over dat dat ineens naar boven kwam.

De sessie vond plaats in een zeer fijne, rustige sfeer, zonder enige druk en werd met zachtheid en liefde gegeven. Ik merkte dat de behandeling van Gineke in de dagen erna doorwerkte. De achterliggende oorzaak was nog niet helemaal weg, de lichamelijke klacht ook niet, maar ik kon er nu veel beter mee omgaan.

Alle keren dat ik voor een behandeling bij Gineke kom, ben ik daarna mentaal en fysiek weer ontspannen en in evenwicht. Daarnaast heeft de IEMT behandeling die ik van haar heb ontvangen, voorafgaande aan de voetbehandeling, mij met succes van stressvolle emoties afgeholpen. Ik ben dan weer in evenwicht naar lichaam en geest.

Back To Top