Skip to content
Mijn Beloftes

Reflexzonetherapie bij rouwverwerking

Allerzielen is gerelateerd aan het herdenken van dierbare overledenen. Het kan een moment zijn van een nieuwe fase in je verwerking of het ophalen van mooie herinneringen. Echter wanneer je nog volop in een rouwperiode zit, kun je je misschien niet eens voorstellen dat er ook weer gelukkigere tijden aankomen, momenten waarop je weer kunt lachen. Het kan ook zijn dat je wel zou willen huilen, maar dat je merkt dat dit helemaal niet lukt.

Reflexzonetherapie is een zachtaardige manier om vastzittende emoties te helpen loslaten en het natuurlijk helingsproces te bevorderen. Doordat de energie gaat stromen kun je mogelijk wel de tranen gaan laten die helpen bij het verwerken van je verdriet.

Rouwen kan ook om een ander verlies gaan, zoals een baan, gezondheid, zekerheden enz. Een verdriet van nu kan een oud, onverwerkt verdriet van eerder naar boven halen.

In mijn behandelingen neem ik je mee naar de rust en stilte in jezelf. Zo kun je dicht bij je eigen natuur komen waardoor je ondanks en met je verdriet toch je eigen leven kunt leven.

Rouwen is een persoonlijke, individuele reis, die voor iedereen net even anders is. De massage van je voeten haalt je uit je hoofd en laat je in contact komen met je lichaam. Je kunt gaan voelen wat nu werkelijk jouw verdriet is en hoe jij dit kunt verwerken waarbij reflexzonetherapie het verwerkingsproces ondersteunt.

Met mijn methodes nodig ik je uit dingen anders te gaan bekijken waardoor er naast je verdriet ook ruimte kan ontstaan om te genieten van de fijne dingen die er zijn in het leven.

Reflexzonetherapie zorgt voor ontspanning van waaruit heling kan ontstaan en is door de zachte aanraking erg troostend.

Heb je vragen? Neem gerust contact met me op.

Back To Top