Skip to content

Een beter milieu begint NIET bij jezelf

Een beter milieu begint niet bij jezelf.
Deze titel intrigeerde mij. Hoezo NIET? Ik had toch altijd geleerd van wel….

Maar nee, de grote bazen en regering, die moeten het doen, want een groene wetgeving leidt tot meer winst voor duurzame voedselproducenten, meer winst leidt tot meer innovatie enz. Tot zover klopt het. Echter, dit is maar één kant waar je de weg naar een beter milieu kunt beginnen. Gelukkig begint een beter milieu wel degelijk ook bij jezelf. Goed voorbeeld doet namelijk volgen. Lees in dit artikel van Rutger Bregman hoe dit werkt en wat je zelf kunt doen.

PS: Een van de dingen die ik doe om mijn steentje bij te dragen is onder andere plasticvrije schoonmaakmiddelen, shampoos en natuurlijke huidverzorgingsproducten te gebruiken. Inclusief de massage-wax waarmee ik werk.

Back To Top