Skip to content

Zit je veel in je hoofd en ervaar je onrust in je lijf?

Ben jij (hoog)gevoelig, intuïtief en zelfbewust. Voel je goed aan wat anderen nodig hebben, maar neem je zelf te weinig rust om alle indrukken te verwerken? Als je (hoog)gevoelig bent kan het een voortdurende uitdaging zijn om trouw te blijven aan jezelf, vooral als je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Je voelt intuïtief aan wat anderen nodig hebben, maar het risico bestaat dat je jezelf wegcijfert en voorbijgaat aan je eigen behoeften.

Stress is een onvermijdelijk onderdeel van het leven, maar te veel stress kan ten koste gaan van jouw levensgeluk. Vaak zijn we ons niet bewust van de stressfactoren die ons leven binnensluipen en de gevolgen die stress heeft op onze gezondheid.

Ben je gewend om door te gaan met veelal de dingen zelf doen omdat ‘nee’ zeggen moeilijk is en je het zelf ook vaak het beste kunt?

Voel je je vermoeid en of gestrest omdat je het idee hebt geleefd te worden? Heb je daardoor het gevoel op je tenen te lopen en jezelf voorbij te lopen?

Doe je erg je best omdat je het goed wilt doen? Raak daarbij je overprikkeld omdat je over je grenzen gaat en laat gaan?

Ervaar je lichamelijke/geestelijke (spannings-)klachten en ben je benieuwd waar deze het gevolg van kunnen zijn zodat je er zelf ook iets mee kunt doen?

Voel je aan alles dat er iets mag veranderen?

Stel je voor dat je zelf de regie neemt over je leven
en dat je:

 • Jezelf beter leert kennen en begrijpen, waardoor je meer rust gaat ervaren.
 • Inzicht krijgt in je grenzen, zodat je goed voor jezelf kunt zorgen.
 • De signalen van je lichaam en de onderliggende behoeftes leert (h)erkennen.

Waardoor:

 • Lichamelijke en mentale (spannings)klachten kunnen verminderen.
 • Jij jezelf daadwerkelijk op nr. 1 kunt zetten en je van daaruit goed voor je omgeving kunt zorgen.
 • Je kunt ontspannen, genieten en doen waar je blij van wordt?
 • En vooral: jezelf kunt zijn omdat je leeft vanuit je hart.

Stel je voor dat je zelf de regie neemt over je leven
en dat je:

 • Jezelf beter leert kennen en begrijpen, waardoor je meer rust gaat ervaren.
 • Inzicht krijgt in je grenzen, zodat je goed voor jezelf kunt zorgen.
 • De signalen van je lichaam en de onderliggende behoeftes leert (h)erkennen.

Waardoor:

 • Lichamelijke en mentale (spannings)klachten kunnen verminderen.
 • Jij jezelf daadwerkelijk op nr. 1 kunt zetten en je van daaruit goed voor je omgeving kunt zorgen.
 • Je kunt ontspannen, genieten en doen waar je blij van wordt?
 • En vooral: jezelf kunt zijn omdat je leeft vanuit je hart.

Dan is het tijd om jezelf het beste te gunnen en kennis te maken met mijn
‘ReGiLa-methode’

De naam van mijn praktijk is tegelijkertijd de methode waar ik volgens werk tijdens het op jou afgestemde traject.

Reflectie en inzichten

Ik help je met zachtheid te kijken naar jezelf, welke verhalen vertel je jezelf? Deze zelfreflectie geeft je inzichten waarom je doet wat je doet en hoe dit te transformeren naar doen wat bij je past.

Gids naar jezelf

In een wereld waarin we vooral reageren op de buitenwereld, gids ik je terug naar jezelf. Wat maakt jou blij? Ik help je om meer liefdevol en volgens jouw waarden je eigen leven te leven.

Landen in je lichaam

Ik help je je lichaamsenergie weer vrij te laten stromen zodat je kunt aarden en je eventuele klachten kunt gebruiken als boodschappers en bondgenoten om goed voor jezelf te kunnen zorgen.

Wat kun je verwachten?

Om jou mijn volledige aandacht te kunnen geven en de behandelsessie met zorg en liefde uit te kunnen voeren, duren de sessies 90-105 minuten. Dat geeft de ruimte om de diepte in te gaan en zo bij jouw kern te komen. Soms geef ik je een opdracht of oefening mee naar huis om veranderingen te vergemakkelijken en nieuwe inzichten te verkrijgen en te integreren.

We maken allemaal ingrijpende dingen mee die ons (on)bewust in de weg kunnen zitten. Het kan helend zijn deze alsnog te verwerken.

Wanneer je belemmerende patronen plaats te laten maken voor nieuwe inzichten en wijsheid ben je beter in staat om de regie te nemen over je leven en te leven vanuit je hart. Zo kun je genieten van het leven op een diepe en vervullende manier.

Wat kun je verwachten van het lichter leven traject?

Verdeeld over 3-4 maanden plannen we 8 op jouw afgestemde sessies, waarbij iedere sessie bestaat uit coaching en reflexzonetherapie. Om jou mijn volledige aandacht te kunnen geven en de behandelsessie met zorg en liefde uit te kunnen voeren duren de sessies ongeveer 90 minuten. Dat geeft de ruimte om de diepte in te gaan en zo bij jouw kern te komen. Soms geef ik je een opdracht of oefening mee naar huis om veranderingen te vergemakkelijken en nieuwe inzichten te verkrijgen en te integreren.

Tijdens het traject worden diepgaande veranderprocessen in beweging gezet die je helpen om te veranderen en je leren omgaan met veranderingen. Er wordt vanuit het hart gewerkt met wat op dat moment aanwezig en nodig is.
Het is de weg naar jouw authentieke staat van zijn, naar een leven vanuit jouw waarden en met jouw kwaliteiten.

Om via verschillende invalshoeken echt bij de kern te komen en zo jouw levensenergie te laten stromen en je balans te optimaliseren,
maak ik vaak gebruik van de volgende onderdelen:

IEMT (Integral Eye Movement Therapy)

 • IEMT is een krachtige methode die met behulp van oogbewegingen helpt om kleine en grote trauma’s die we allemaal oplopen in ons leven op een heel prettige manier alsnog te verwerken zodat oude belemmerende patronen plaatsmaken voor nieuwe inzichten en wijsheid. Daarnaast zet ik IEMT in om persoonlijke groei te ondersteunen door positieve gevoelens te integreren en te versterken en om je kwaliteiten te bekrachtigen.

Familieopstellingen

 • Door met halfedelstenen of blaadjes een situatie op te stellen, kun je er van een afstand naar kijken. Zo kunnen thema’s en patronen aan het licht komen, waar we ons normaal gesproken niet bewust van zijn. Het verheldert je persoonlijk handelen en geeft inzichten waardoor er dingen veranderen.

Reflexzonetherapie

 • Iedere behandelsessie wordt afgerond met een voetreflex massage. Enerzijds om via de reflexzones blokkades op te heffen zodat je energie vrij kan stromen en je zo optimaal mogelijk kunt functioneren. Anderzijds om alle inzichten beter te laten landen, alles te laten bezinken en tot rust te komen.

Wil je meer weten over deze methodes, lees dan mijn blog daarover.

Je past de massage na afloop aan op wat besproken/gedaan is, waardoor alles nog beter kan inbedden. Tijdens een van die massages ging ineens door me heen wat de oorzaak van mijn issue was en had ik helder wat mijn volgende stap zou zijn. Ik heb bij jou het idee dat ik echt bij de kern kom, dit is waar het om gaat.

Anke, sociaal werker

Dit is hoe anderen het hebben ervaren:

Ik loop vaak tegen dezelfde dingen aan. Dat is niet helemaal weg, maar ik kan er wel beter mee omgaan. Ik kan in deze situaties vaker voor mezelf kiezen. Dan ben ik ontspannen en geniet ik echt dat ik ‘nee’ zeg tegen dingen. Dan zit ik beter in mijn vel en geniet ik oprecht van bijvoorbeeld knutselen met mijn kinderen omdat ik ruimte ervaar.

Judith, onderneemster

Door mijn (hoog)gevoeligheid, komt negatieve energie bij mij binnen en steekt mij aan. Daar heb ik last van. Jij spiegelt me dingen. Door de coaching en reflexzonetherapie begrijp ik steeds beter wat er aan de hand is en dat maakt het makkelijker er mee om te gaan. Het helpt en is super ontspannend fijn gevoel. Ik ben stabieler en relaxter.

Jan, bouwkundige

Ik neig het contact met mijn fysieke lichaam nogal eens kwijt te raken. Ik wil mezelf blijven en voorkomen dat ik mezelf ga verliezen in de situatie. Ik wil werken aan mijn gezondheid en algehele welbevinden op natuurlijke manier. Gineke heeft me met succes van stressvolle emoties afgeholpen, waardoor ik kan genieten van het leven naast de heftige dingen die er spelen.

Juliette

Voor wie?

VoetreflexPlus en meer is er voor (hoog)gevoelige, intuïtieve en zelfbewuste mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Die ondanks of juist door al deze kwaliteiten geneigd zijn zichzelf weg te cijferen en weer willen voelen en doen wat ze gelukkig maakt. Het is voor mensen die zoek zijn naar diepere inzichten en bewustwording en willen werken aan onderliggende oorzaken van eventuele klachten. Als jij bewust kiest voor zelfzorg, patronen wilt doorbreken omdat je jezelf wilt zijn en open staat voor een holistische benadering, dan zijn deze behandelsessies waardevol voor jou. Het biedt een weg naar het verminderen van stress en vergroten van je levensvreugde.

Verminder stress en vergroot je levensvreugde!

Investeer in je welzijn met VoetreflexPlus en meer.
Dit zijn de tarieven:

 • Losse behandelsessies 90-105 minuten: € 150,-
 • Pakket van 5 behandelsessies 90-105 minuten: Betaal vooraf € 690,-
  (€ 138,- per behandeling) en bespaar 8%.

Waarschijnlijk is een van je valkuilen, dat je andere dingen voor laat gaan ten koste van jezelf. De keuze maken voor een pakket is bewust commitment met jezelf aan gaan. Dat is al een eerste stap in de richting van je eigen leven leven.

Kiezen voor een pakket is kiezen voor jezelf en heeft de volgende voordelen:

 • Vooraf Gepland & Betaald: Geen zorgen meer over planning of betalingen. Focus volledig op je groeiproces.
 • Volledige Inzet: Onderzoek heeft aangetoond dat commitment leidt tot een volledige inzet van beide partijen. We gaan samen voor de beste resultaten.
 • Tijd voor Jezelf: Iedere behandeling is een cadeau aan jezelf. De tijd die je investeert, verbetert je algehele welbevinden.

Je investering in een pakket is niet alleen een financiële beslissing. Het is een keuze voor persoonlijke groei, welzijn, en je leven leven op jouw voorwaarden.

Dit is hoe anderen het hebben ervaren:

Het fijne is dat ik niet hoef te komen met een probleem, maar door het praten en de massage komen de dingen die wringen en de dingen die ik wil onderzoeken en ontwikkelen vanzelf. Ik leer mezelf steeds beter kennen. Deze persoonlijke ontwikkeling levert een fijner leven op. De voetreflexmassage is fantastisch.

Gisela, managementassistente

Ik ben blij dat Gineke werkt met trajecten. Ik merk bij mezelf dat het anders stopt terwijl er altijd wel iets te ontwikkelen valt. Nu staan de afspraken gepland en plan ik andere dingen er om heen. Het helpt me minder te blijven hangen in en tijd spenderen aan problemen en me juist vrolijk, blij en lichter te voelen.

Carola, zelfstandig onderneemster

Gineke biedt mij ondersteuning op uiteenlopende levensvragen: zakelijk, privé en in mezelf. Deze combinatie van coachen, het lichamelijke, IEMT en klankschalen is uniek. Dit is waardevol omdat ik anders naar verschillende behandelaars zou moeten gaan. Nu versterkt het elkaar in één sessie. Het geeft mij rust.

Antoinette, leidinggevende

Back To Top