Ga naar hoofdinhoud

Behoud je Balans, Koester je Vitaliteit.

Hoe goed je ook voor jezelf zorgt, soms raakt je balans verstoord….

Zo kan bijvoorbeeld stress je immuunsysteem verzwakken waardoor je vatbaarder wordt voor ziektes.

Ook allerlei andere factoren kunnen het je lastig maken het gezonde evenwicht te bewaren.

Daarnaast is het met onze westerse leefstijl geen overbodige luxe om je weerbaarheid en veerkracht goed te onderhouden ter voorkoming van klachten.

Gun jezelf de momenten van rust een aandacht die je verdient om je balans zo goed mogelijk te behouden. 

Voorkomen is beter dan genezen!

Mijn vervolgtraject biedt precies wat jij nodig hebt:

Door elke 4-6 weken jezelf een behandeling te gunnen, versterk je je algehele gezondheid en veerkracht. Hiermee zijn veel fysieke en mentale klachten te voorkomen.
Is er dan toch een keer iets dat genezen moet worden, dan beschik je over een zo optimaal mogelijk functionerend zelfhelend vermogen.

Tijdens de behandelingen help ik je om je balans zo goed mogelijk te behouden en indien nodig je natuurlijk evenwicht weer te herstellen.

Reflexzonetherapie heeft als effect dat je zowel lichamelijk als geestelijk tot rust komt. Hierdoor verminderen stressgevoelens en kom je beter in je vel te zitten. Door de ontspanning en verlichting houd je meer energie over. Je raakt minder vatbaar voor ziektes en kunt meer ontspannen en genieten.

Door elke 4-6 weken bewust stil te staan bij wat er speelt in jouw leven, kun je stress minimaliseren en jouw levensvreugde op pijl houden en verder bevorderen.

Omdat ik je inmiddels al wat langer ken, kan ik inzoomen op belangrijke zaken die eerder aan de orde zijn geweest. Ik kijk met je mee en help je om innerlijke blokkades waar je zelf niet bij kunt op te ruimen.

De combinatie van mijn methodes schoont je systeem op en ondersteunt jouw balans, zodat jouw levensenergie vrij kan stromen en je dicht bij je eigen natuur blijft. Hierdoor kun je jezelf zijn, je eigen leven leven en ervaar je rust, ruimte en ontspanning.

Het voordeel van plannen van onderhoudsbehandelingen is dat je weet dat je met vaste regelmaat een moment voor jezelf hebt ingebouwd. Een moment van rust, en zelfzorg. Een moment waarbij ik je help om in balans te blijven. Je weet van mij dat ik goed kan afstemmen wat de meeste aandacht nodig heeft, op het moment dat je hier bent. En dat je door mijn aanpak zowel letterlijk als figuurlijk lekker in je vel komt te zitten en weer een stuk lichter de deur uit gaat.

We weten allebei hoe gemakkelijk het is om een afspraak voor jezelf af te zeggen of het inplannen ervan uit te stellen omwille van iets of iemand anders, waarmee je voorbij gaat aan jezelf. Wanneer we vooraf je afspraken inplannen, kunnen we dat doen op tijdstippen die voor jou het beste schikken. Andere afspraken kun je er vervolgens omheen plannen. Zo kun je het waardevolle moment van zelfzorg door laten gaan.
Hierdoor kun jij ook weer beter voor anderen zorgen.

Voor gevoelige, intuïtieve, bewuste mensen kunnen deze waardevolle momenten van rust en zelfzorg belangrijk zijn om in balans te kunnen blijven.

Dit is hoe anderen het vitaliteitsonderhoud ervaren:

Vanaf de eerste behandeling wist ik meteen, hier ga ik regelmatig terug komen! Gineke is heel zorgzaam en rustig, luistert met aandacht en vraagt kritisch door waar nodig. De massage is altijd helemaal afgestemd op wat ik op dat moment nodig heb. Met een gevoel van lichtheid, fiets ik na afloop naar huis! Naast de weldadige ontspanning, ervaar ik Gineke’s behandeling ook als een moment voor innerlijke bewustwording.

Peter

Ik heb al meerdere malen in mijn leven moeilijk te aanvaarden tegenslagen gehad. Mijn lichaam raakte uit balans. Het gevolg waren verschillende lichamelijke klachten. Zo kwam ik bij Gineke. Gineke is een fijn persoon met veel ervaringen en kennis. Ik vind het prettige behandelingen. Ik ben nu weer beter in balans en kan dit ook houden, het is jezelf hervinden. Met veel meer energie en bijna geen klachten, kan ik weer gelukkig zijn en genieten!

B.S.

Gineke heeft mij met haar ‘magische handen’ vrij snel van mijn klachten af geholpen! Mijn extreme vermoeidheid en vreemde pijnen, waar de specialisten geen raad mee wisten, verdwenen als sneeuw voor de zon. Wat een fijn gevoel gaf me dat! Gineke heeft een engelengeduld en weet precies de juiste snaar te raken, zowel psychisch als fysiek. Met regelmaat naar Gineke gaan voor een behandeling is een weldaad voor lichaam en geest!!

R.M.

Voor wie?

Het vitaliteitsonderhoud is er voor diegenen die op zoek zijn naar het behouden van welzijn en balans, zonder echt de diepte in te duiken. Het is er voor (hoog)gevoelige, intuïtieve en zelfbewuste mensen die bewust voor zelfzorg kiezen en verlangen naar een rustig moment voor zichzelf. Die op natuurlijke wijze bezig willen zijn met hun gezondheid en openstaan voor nieuwe inzichten en perspectieven zonder direct tot de kern te hoeven gaan. Zonder alles volledig te doorgronden, biedt het een weg om stappen te zetten naar een veerkrachtig en vitaler leven.

Verlicht je klachten, versterk je vitaliteit!

Dit is je investering:

Betaal per behandelsessie
€ 83,50
Plan pakket van 5 behandelingen
€ 395,-

Bespaar € 22,50

En het belangrijkste:
Tijd voor jezelf

Iedere behandeling is een cadeau aan jezelf.
Alle tijd die je daarnaast besteedt aan de handreikingen die ik je geef, zal je algehele welbevinden ten goede komen.

Back To Top