Ga naar hoofdinhoud

Waarom zou je kiezen voor een vervolgtraject bij mij?

Het kan zijn dat er meer is dat je wilt onderzoeken, of je dat nieuwe uitdagingen tegenkomt.
Ik bied je daarbij graag de helpende hand.

Daarnaast blijft het als (hoog)gevoelig, intuïtief en (zelf)bewust persoon een uitdaging goed bij jezelf te blijven. Zeker als je dan ook nog eens een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Je voelt (intuïtief) goed aan wat nodig is en omdat je je ook erg bewust bent van je eigen rol en de uitwerking op je omgeving, loop je sneller het risico toch weer in je valkuilen te trappen zoals jezelf wegcijferen door goed voor anderen te zorgen ten koste van jezelf.

Het voordeel van een onderhoudstraject:

Door met een vaste regelmaat onderhoudssessies te plannen, voorkom je dat over je grenzen (laat) gaan en overprikkeld raakt omdat je je eigen behoeftes uit het oog verliest waardoor je te weinig rust neemt.

Omdat ik je inmiddels al wat langer ken, kan ik inhaken op dingen die eerder aan de orde zijn geweest. Daarnaast ondersteunen de voetreflexmassages je balans op alle 4 de niveaus waaruit de mens bestaat: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Hierdoor ervaar je rust, ruimte en ontspanning.

Door met een vaste regelmaat onderhoudssessies te plannen, voorkom je dat over je grenzen (laat) gaan en overprikkeld raakt omdat je je eigen behoeftes uit het oog verliest waardoor je te weinig rust neemt.

Omdat ik je inmiddels al wat langer ken, kan ik inhaken op dingen die eerder aan de orde zijn geweest. Daarnaast ondersteunen de voetreflexmassages je balans op alle 4 de niveaus waaruit de mens bestaat: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Hierdoor ervaar je rust, ruimte en ontspanning.

Het fijne van plannen van onderhoudssessies is dat je weet dat je met vaste regelmaat een moment voor jezelf hebt ingebouwd. Een moment van rust, en zelfzorg. Een moment waarbij ik je help om weer even stil te staan en te voelen wat jij nodig hebt om oprecht te kunnen genieten en gelukkig te zijn. Je weet van mij dat ik goed kan afstemmen wat de meeste aandacht nodig heeft, op het moment dat je hier bent. En dat je door mijn aanpak zowel letterlijk als figuurlijk lekker in je vel komt te zitten en weer een stuk lichter de deur uit gaat.

We weten allebei hoe gemakkelijk het is om een afspraak voor jezelf af te zeggen of het inplannen ervan uit te stellen omwille van iets of iemand anders, waarmee je voorbij gaat aan jezelf. Voordeel van vooraf inplannen is dan ook dat we het kunnen plannen op tijdstippen die jou het beste schikken en dat je vervolgens andere afspraken eromheen kunt plannen zodat je dat moment van onderhoud voor jezelf, door kunt laten gaan.
Hierdoor kun jij ook weer beter voor anderen zorgen.

Voor (hoog)gevoelige mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel kunnen deze waardevolle momenten van rust en zelfzorg belangrijk zijn, om goed bij zichzelf te kunnen blijven.

Dit is hoe anderen de onderhoudstrajecten ervaren:

Het fijne is dat ik niet hoef te komen met een probleem, maar door het praten en de massage komen de dingen die wringen en de dingen die ik wil onderzoeken en ontwikkelen vanzelf. Ik leer mezelf steeds beter kennen. Deze persoonlijke ontwikkeling levert een fijner leven op. De voetreflexmassage is fantastisch.

Gisela, managementassistente

Ik ben blij dat Gineke werkt met trajecten. Ik merk bij mezelf dat het anders stopt terwijl er altijd wel iets te ontwikkelen valt. Nu staan de afspraken gepland en plan ik andere dingen er om heen. Het helpt me minder te blijven hangen in en tijd spenderen aan problemen en me juist vrolijk, blij en lichter te voelen.

zelfstandig onderneemster

Gineke biedt mij ondersteuning op uiteenlopende levensvragen: zakelijk, privé en in mezelf. Deze combinatie van coachen, het lichamelijke, IEMT en klankschalen is uniek. Dit is fijn omdat ik anders naar verschillende behandelaars zou moeten gaan. Nu versterkt het elkaar in één sessie.
Het geeft mij rust.

Antoinette, leidinggevende

Voor wie?

Ik ben er voor (hoog)gevoelige, intuïtieve en zelfbewuste mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een eigen onderneming of een verantwoordelijke functie. Die ondanks of juist door al deze kwaliteiten als valkuil hebben zichzelf weg te cijferen. Die goed voor zichzelf willen zorgen zodat ze kunnen voelen en doen wat ze gelukkig maak. Die voor zichzelf willen kiezen!

Als je wil voorkomen dat je over je grenzen gaat, goed bij jezelf wilt blijven en zowel lichamelijk als geestelijk een goede balans wilt behouden, dan doe je jezelf een groot plezier door jezelf de regelmaat van onderhoudssessies te gunnen. Je weet dat je bij mij in goede handen bent. Ik kijk met je mee en ondersteun je op het punt waar je op dat moment staat. Ik help je zodat jij jezelf op de eerste plaats kan zetten en de rust en ruimte kunt ervaren om jezelf te blijven ontwikkelen, je eigen leven te leven en kunt ontspannen en genieten.

Blijf in balans en geniet!

Dit is je investering:

3 sessies van 90-105 min. verdeeld over
4 maanden
€ 510,-
6 sessies van 90-105 min. verdeeld over
8 maanden
€ 960,-

Korting van € 60,-

9 sessies van 90-105 min. verdeeld over
12 maanden
€ 1350,-

Korting van € 180,-

Sommige situaties vragen om net iets anders dan de aangeboden vervolgtrajecten.

Wanneer dit het geval is, bied ik je met liefde een traject op maat.

En het belangrijkste:
Tijd voor jezelf

Iedere behandeling is een cadeau aan jezelf.
Alle tijd die je daarnaast besteedt aan de handreikingen die ik je geef, zal je algehele welbevinden ten goede komen.

Back To Top