Skip to content

Tenen Lezen

Laat je tenen vertellen, tenen zijn namelijk de spiegels van je leven. De stand van de vorm van de tenen laten zien hoe iemand in elkaar zit. Tenen tonen hoe er met gevoel en met verstand wordt omgegaan, hoe je reageert in bepaalde situaties.

Voor wie?
Tenenlezen is er voor iedereen die nieuwsgierig is. Voor mensen die van tijd tot tijd even stil willen staan bij de dingen die ze doen en de keuzes die ze maken. Kortom: voor iedereen die dicht bij zichzelf wil blijven.
Tenenlezen is een geschikte methode om zelfkennis op te doen. Het biedt je inzichten en helpt je om vanuit jouw eigen kwaliteiten en kracht keuzes te maken die bij jou passen.

Consult:
In een persoonlijk consult zal ik aan de hand van vorm en stand van je tenen vertellen wat jouw tenen mij vertellen over jou.

Workshop:
Hierbij leer je samen met collega’s, familie of vrienden welke teen wat zegt en in grote lijnen hoe je dat kunt interpreteren. Vervolgens gaan jullie dit in de praktijk brengen door bij elkaar naar de tenen te gaan kijken. Dit is een erg leuk en ontspannen samenzijn wat tegelijkertijd inzichten en begrip voor elkaar kan geven.

Investeer in je welzijn met Tenen lezen. Dit zijn de tarieven:

  • Persoonlijk consult 60 minuten: € 83,50
  • Workshop tenenlezen +/- 3 uur: € 35,- p.p. Datum op aanvraag in te plannen. Minimaal 4 deelnemers.
Back To Top