Ga naar hoofdinhoud

Waarom zou je langer genoegen nemen met:

Onrust in je hoofd door een maalstroom aan gedachtes en spanningen in je lichaam die je niet zo goed kunt verklaren?
Terwijl je ook
Rustig, tevreden, ontspannen en blij door het leven kunt gaan?

Ga je over je eigen grenzen om het anderen naar de zin te maken terwijl je tegelijkertijd ook goed voor jezelf probeert te zorgen?
Ben je steeds maar bezig met hoe je dingen het beste kunt doen, alles onder controle houden, juist omdat je het zo graag goed wilt doen?
Baal je omdat dit onrust en spanningen oproept die je afreageert op anderen waardoor je vervolgens boos wordt op jezelf?
Voel je je onzeker doordat je merkt dat je lichaam begint te sputteren en je geen idee hebt wat je kan doen om de balans terug te krijgen?

Dan bied ik je de helpende hand.

Mijn aanbod voor jou

Ik help je ontdekken hoe je de gedachtestromen die een loopje met je nemen kunt doorbreken en hoe je met zachtheid kunt kijken en luisteren naar de signalen die jouw lichaam jou geeft. Zowel jouw inzet als de behandelingen gaan op die manier een positieve uitwerking hebben op het verminderen van je (lichamelijke) klachten.

Zo vind je weer de rust terug in jezelf zodat je ontspannen het leven kan leven dat bij je past.

ReGiLa, reflexzonetherapie Gineke de Laat

Meer dan de optelsom der delen

Daar waar coachende gesprekken je bewustwording verder ontwikkelen, helpt IEMT je om de blokkades op onbewust niveau te verwerken en maakt een familieopstelling je situatie inzichtelijk.

Reflexzonetherapie werkt op het bewuste en onbewust, het brengt lichaam en geest in balans en helpt om opgedane inzichten te integreren. Met een voetreflexmassage kun je raken, waar je met woorden niet kunt komen. Zo kan het van binnenuit voor beweging en inzichten zorgen die je met je ratio niet bedacht krijgt. Daarom is reflexzonetherapie bij mij onderdeel van iedere behandeling.

Door reflexzonetherapie te combineren met inspirerende coachende gesprekken, IEMT en familieopstellingen, kunnen deze methodes elkaars uitwerking versterken en is het effect meer dan de optelsom der delen.

Wat kun je verwachten?

De eerste afspraak bestaat uit het helder in kaart brengen van jouw situatie en een eerste behandeling. Iedere vervolgbehandeling evalueren we hoe de tussenliggende periode gegaan is zodat ik kan kijken of het behandelplan nog wel passend is en deze zo nodig aan kan passen. Afhankelijk van jouw situatie, wensen en behoeften integreer ik IEMT en of familieopstellingen in de behandeling.

Het is voor mij belangrijk om de tijd te hebben, om jou mijn volledige aandacht te kunnen geven, en om de behandeling met zorg en liefde uit te voeren. Dat geeft de ruimte om de diepte in te gaan en zo bij de kern te komen waarop de behandeling afgestemd wordt.
Daarom duurt een behandeling 90 – 105 minuten.

De ervaring heeft geleerd dat binnen 8 behandelingen er duidelijke verschillen merkbaar zijn.

Jouw investering:

Tijd voor jezelf

Iedere behandeling is een cadeau aan jezelf.
Alle tijd die je daarnaast besteed aan de handreikingen die ik je geef, zal je herstel en algehele welbevinden ten goede komen.

Tarieven

Er zijn verschillende mogelijkheden die ik nog aan het samenstellen ben. Neem gerust contact met me op zodat we samen jouw situatie door kunnen nemen en ik je mijn aanbod voor kan leggen.

Worden de behandelingen vergoed?

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt de behandeling (gedeeltelijk) via hun aanvullende polis.
Of je voor een vergoeding in aanmerking komt, kun je het beste zelf navragen bij jouw verzekeraar.

Ben je verhinderd?

Meld je dan minimaal 24 uur van te voren af, daarmee voorkom je dat de afspraak in rekening wordt gebracht.

Beroepsvereniging

Ik ben lid van de VNRT (de beroepsvereniging van gekwalificeerde, zelfstandig werkende reflexzonetherapeuten), de RBCZ (een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg (artsen en therapeuten op HBO-niveau) certificeert en registreert) en van de IEMT Association.

Logo VNRT
Logo IEMT Association

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact met mij op.

Back To Top