Skip to content

Verminder klachten en stress, Vergroot je levensvreugde.

In het dagelijks leven kom je nogal eens voor uitdagingen te staan. Wanneer je je eigen behoeftes dan niet goed in kaart hebt, kun je vermoeid, gefrustreerd en gestrest raken en over je grenzen (laten) gaan. Onvoldoende rust kan er voor zorgen dat je overprikkeld raakt en er kunnen allerlei uiteenlopende (lichamelijke) klachten ontstaan.

Vooral als hooggevoelige met een groot verantwoordelijkheidsgevoel kan dit een valkuil zijn. Doordat je goed aanvoelt wat anderen nodig hebben en omdat je het goed wilt doen voor iedereen, kun je geneigd zijn jezelf voorbij te lopen.

 • Verlang jij er naar meer tijd voor jezelf te nemen en goed voor jezelf te zorgen?
 • Wil jij op natuurlijke wijze bezig zijn met je gezondheid om je klachten te verminderen?
 • Loop je steeds tegen dezelfde issues aan waar je moeite mee hebt en die jou spanningen geven?
 • Wil jij veerkrachtig in het leven staan om klachten te voorkomen?
 • Vind je het moeilijk om te ontspannen en te genieten?
 • Streef je er naar lekker in je vel te zitten en je eigen leven te leven vanuit je hart?

Kies dan nu voor jezelf!

Ik bied je graag de helpende hand.
Zodat jij jouw balans kunt vinden en de rust en energie gaat ervaren waar je zo naar verlangt.
Lees hieronder hoe ik jou kan helpen om je klachten te verminderen, te ontspannen en genieten en jezelf te kunnen zijn.

Mijn werkwijze

Met voetreflex als basis werk ik vanuit het holistische mensbeeld: lichaam en geest zijn één en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Ongeacht met welke vraag of klacht je bij mij komt, ik zal je altijd vanuit deze visie benaderen.
Hierdoor kun je inzichten krijgen in waarom nu uitgerekend bij jou bepaalde dingen zich voordoen.

Mijn zienswijze is dat klachten onder andere kunnen ontstaan als liefdevolle uitnodiging om bij jezelf te rade te gaan of je wel het leven leeft dat bij je past. Doe je wel wat jij leuk vindt? Leef je wel jouw eigen leven? Of ben je bezig andermans leven te leven? Heb je te veel stress op dit moment en loop je jezelf misschien voorbij? Ik kijk altijd met je mee naar mogelijke onderliggende oorzaken van een klacht.

Met deze inzichten kan ik je behandelen en kun jij zelf meer de regie in handen nemen. De behandelingen bieden een ondersteuning in het opheffen van blokkades zowel fysieke als mentale. Hierdoor kunnen klachten verminderen en ontstaan er mogelijkheden zelf noodzakelijke veranderingen door te voeren.

Reflexzonetherapie is de basis binnen mijn praktijk. Afhankelijk van je klacht of vraag, kan in overleg i.p.v. reflexzonetherapie ook IEMT en/of systemisch werk worden ingezet.

In bepaalde situaties is het waardevol reflexzonetherapie te combineren met de andere methodes. Het combineren van methodes in één behandeling zorgt ervoor dat ze elkaar direct versterken en aanvullen, waardoor het effect groter is dan de som der delen.
Deze diepere en bredere aanpak is inzetbaar zowel bij klachten als bij persoonlijke ontwikkeling.

Mijn missie is om jou mee te nemen naar de stilte en rust in zichzelf. Zo kun je dicht bij je eigen natuur komen en je eigen leven gaan leven vanuit je hart. Door meer te doen wat bij je past, verminder je niet alleen je klachten, maar vergroot je ook je levensvreugde.

Reflexzonetherapie

Reflexzonetherapie is voor jou, wanneer je op natuurlijke wijze bezig wilt zijn met je gezondheid, verlichting van klachten wil ervaren en open staat voor een holistische benadering. Het is zowel inzetbaar bij lichamelijke, mentale en emotionele klachten als ook wanneer je je algehele gezondheid en veerkracht in balans wilt houden.

Werkwijze:

 • Eerste afspraak: Deze bestaat uit de intake en aansluitend een behandeling. Het duurt ongeveer 90 minuten.
 • Vervolgafspraken: Bestaan uit een kort gesprek gevolgd door een voetreflexmassage. Elke behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Reflexzonetherapie heeft als effect dat je zowel lichamelijk als geestelijk tot rust komt. Hierdoor verminderen stressgevoelens, kom je beter in je vel te zitten en houd je meer energie over. Je raakt minder vatbaar voor ziektes en kunt meer ontspannen en genieten.

Ook ga ik samen met jou op zoek naar de onderliggende oorzaak van je klacht. Dit bewustzijnsproces helpt je aan inzichten, zodat je zelf ook een actieve rol kan spelen bij het herstel.

De behandelingen zijn inzetbaar voor verlichting en ter voorkoming van klachten. Ze versterken je algehele gezondheid en veerkracht.

Wil je meer weten over reflexzonetherapie? Kijk dan op mijn methodes.

Investeer in je welzijn met reflexzonetherapie. Dit zijn de tarieven:

 • Intake incl. behandeling reflexzonetherapie 90 minuten: € 119,-
 • Vervolgbehandeling reflexzonetherapie 60 minuten : € 83,50
 • Pakket van 5 vervolgbehandelingen reflexzonetherapie: Betaal vooraf € 395,- (€ 79,- per behandeling) en bespaar 5%.

Veel zorgverzekeraars vergoeden reflexzonetherapie in de aanvullende verzekering.
Raadpleeg je eigen zorgverzekeraar over de polisvoorwaarden.

Reflexzonetherapie verdiepend

Reflexzonetherapie combineren met mijn andere methodes zoals IEMT en familieopstellingen, kan in bepaalde situaties wenselijk en heel waardevol zijn. Het combineren van methodes in één behandeling zorgt ervoor dat ze elkaar direct versterken en aanvullen, waardoor het effect groter is dan de som der delen.
Deze diepere en bredere aanpak is inzetbaar zowel bij klachten als bij persoonlijke ontwikkeling.

Werkwijze:

 • Om jou mijn volledige aandacht te kunnen geven en de behandelsessie met zorg en liefde uit te kunnen voeren, duren de sessies 90-105 minuten. Dat geeft de ruimte om de diepte in te gaan en zo bij jouw kern te komen.

Naast alle effecten zoals genoemd bij reflexzonetherapie is deze combinatie er vooral gericht op terug te gaan naar jouw basis zodat jij jezelf kan zijn. We gaan een laagje dieper in bewustwording.

De methodes helpen om belemmerende patronen plaats te laten maken voor nieuwe inzichten en wijsheid. Hierdoor ben je beter in staat je eigen leven te leven vanuit je hart.
Je leert jezelf beter kennen en liefdevol omarmen.

Dit pad van persoonlijke ontwikkeling laat je genieten van het leven op een diepe en vervullende manier.

Wil je meer weten over wat de methodes inhouden? Kijk dan op mijn methodes.

Reflexzonetherapie verdiepend bied ik aan als losse sessies en in een traject.

Losse sessies

De losse sessies zijn geschikt als korte verkenning van een specifiek thema of als tijdelijke aanvulling op reflexzonetherapie.

In bepaalde situaties kan het wenselijk zijn
1-3x de gecombineerde methodes in te zetten om iets te doorbreken of een uitwerking te versterken.

Traject

Het traject geeft je de gelegenheid de diepte in te gaan, bij je kern te komen, patronen te doorbreken en duurzame veranderingen te integreren. Het biedt een veilige ruimte voor groei en ontwikkeling.

Door te kiezen voor het traject van 8 behandelsessies, investeer je in je welzijn en leg je de basis voor een leven dat meer in lijn is met jouw diepste waarden en verlangens op de lange termijn. Het is een krachtige stap naar innerlijke rust, vervulling en de balans van een authentiek leven.

Investeer in je welzijn met reflexzonetherapie verdiepend. Dit zijn de tarieven:

 • Losse behandelsessies 90-105 minuten: € 150,-
 • Traject van 8 behandelsessies 90-105 minuten: Betaal vooraf € 1100,- (€ 137,50 per behandeling) en bespaar 8%.
  (betaling in twee termijnen is mogelijk).

Veel zorgverzekeraars vergoeden reflexzonetherapie in de aanvullende verzekering.
Raadpleeg je eigen zorgverzekeraar over de polisvoorwaarden.

Tenen Lezen

Laat je tenen vertellen, tenen zijn namelijk de spiegels van je leven. De stand van de vorm van de tenen laten zien hoe iemand in elkaar zit. Tenen tonen hoe er met gevoel en met verstand wordt omgegaan, hoe je reageert in bepaalde situaties.

Voor wie?
Tenenlezen is er voor iedereen die nieuwsgierig is. Voor mensen die van tijd tot tijd even stil willen staan bij de dingen die ze doen en de keuzes die ze maken. Kortom: voor iedereen die dicht bij zichzelf wil blijven.
Tenenlezen is een geschikte methode om zelfkennis op te doen. Het biedt je inzichten en helpt je om vanuit jouw eigen kwaliteiten en kracht keuzes te maken die bij jou passen.

Consult:
In een persoonlijk consult zal ik aan de hand van vorm en stand van je tenen vertellen wat jouw tenen mij vertellen over jou.

Samen met je partner een gezamenlijk consult tenenlezen kan een verdiepende laag en meer verbinding binnen jullie relatie bieden.  Aan de hand van deze stand en vorm kijk ik naar de kenmerken van jullie beiden en naar de overeenkomsten en verschillen van hoe jullie omgaan met bepaalde situaties. Het is een leuk en ontspannen samenzijn wat vooral herkenning, inzichten en begrip voor elkaar kan geven.

Workshop:
Hierbij leer je samen met collega’s, familie of vrienden welke teen wat zegt en in grote lijnen hoe je dat kunt interpreteren. Vervolgens gaan jullie dit in de praktijk brengen door bij elkaar naar de tenen te gaan kijken. Dit is een erg leuk en ontspannen samenzijn wat tegelijkertijd inzichten en begrip voor elkaar kan geven.

Investeer in je welzijn met Tenen lezen. Dit zijn de tarieven:

 • Persoonlijk consult 60 minuten: € 83,50
 • Workshop tenenlezen +/- 2 uur: € 35,- p.p.
  Minimale deelname 5 personen. Datum op aanvraag in te plannen.
  Neem gerust contact op om te overleggen over een afwijkend aantal deelnemers of voor andere vragen.
Back To Top