Ga naar hoofdinhoud

Wil jij je levensgeluk op peil houden en zelfs verder vergroten?

Persoonlijke groei is een reis die nooit stopt en bijdraagt aan jouw levensvreugde. Het kan zijn dat er meer is dat je wilt onderzoeken, of dat je nieuwe uitdagingen tegenkomt.

Stress is een onvermijdelijk onderdeel van het leven, maar te veel stress kan ten koste gaan van jouw levensgeluk. Vaak zijn we ons niet bewust van de stressfactoren die ons leven binnensluipen.

Als je (hoog)gevoelig bent kan het een voortdurende uitdaging zijn om trouw te blijven aan jezelf, vooral als je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Je voelt intuïtief aan wat anderen nodig hebben, maar het risico bestaat dat je jezelf wegcijfert en voorbijgaat aan je eigen behoeften.

Voorkom dat je over je grenzen laat gaan en overprikkeld raakt, omdat je je eigen behoeftes uit het oog verliest. Geef jezelf de rust en ruimte die je verdient.

Mijn vervolgtraject biedt precies wat jij nodig hebt:

Dit traject is gericht op het behouden en vergroten van jouw levensvreugde. Het helpt je om stress te minimaliseren en in harmonie met jezelf te blijven, zelfs in uitdagende situaties.

Het voorkomt dat je terugglijdt naar oude patronen en biedt ondersteuning voor de nieuwe manieren van denken en handelen die je hebt ontwikkeld.

Door de combinatie van methodes in dit traject kan jouw levensenergie vrijer stromen. Dit heeft invloed op alle aspecten van jouw leven, van fysieke gezondheid tot emotionele balans en spirituele groei.

Het vervolgtraject ondersteunt je om jouw levensgeluk te behouden en biedt continue ondersteuning om jouw reis van persoonlijke ontwikkeling voort te zetten. Het helpt je om in balans te blijven, te groeien en te genieten van het leven op een diepe en vervullende manier.

Door elke 4-6 weken bewust stil te staan bij wat er speelt in jouw leven, kun je stress minimaliseren en jouw levensvreugde op peil houden en verder bevorderen.

Omdat ik je inmiddels al wat langer ken, kan ik inzoomen op belangrijke zaken die eerder aan de orde zijn geweest. Ik kijk met je mee en help je om innerlijke blokkades waar je zelf niet bij kunt op te ruimen.

De combinatie van mijn methodes schoont je systeem op en ondersteunt jouw balans, zodat jouw levensenergie vrij kan stromen en je dicht bij je eigen natuur blijft. Hierdoor kun je jezelf zijn, je eigen leven leven en ervaar je rust, ruimte en ontspanning.

Door elke 4-6 weken bewust stil te staan bij wat er speelt in jouw leven, kun je stress minimaliseren en jouw levensvreugde op pijl houden en verder bevorderen.

Omdat ik je inmiddels al wat langer ken, kan ik inzoomen op belangrijke zaken die eerder aan de orde zijn geweest. Ik kijk met je mee en help je om innerlijke blokkades waar je zelf niet bij kunt op te ruimen.

De combinatie van mijn methodes schoont je systeem op en ondersteunt jouw balans, zodat jouw levensenergie vrij kan stromen en je dicht bij je eigen natuur blijft. Hierdoor kun je jezelf zijn, je eigen leven leven en ervaar je rust, ruimte en ontspanning.

Het voordeel van plannen van onderhoudssessies is dat je weet dat je met vaste regelmaat een moment voor jezelf hebt ingebouwd. Een moment van rust, en zelfzorg. Een moment waarbij ik je help om weer even stil te staan en te voelen wat jij nodig hebt om oprecht te kunnen genieten en gelukkig te zijn. Je weet van mij dat ik goed kan afstemmen wat de meeste aandacht nodig heeft, op het moment dat je hier bent. En dat je door mijn aanpak zowel letterlijk als figuurlijk lekker in je vel komt te zitten en weer een stuk lichter de deur uit gaat.

We weten allebei hoe gemakkelijk het is om een afspraak voor jezelf af te zeggen of het inplannen ervan uit te stellen omwille van iets of iemand anders, waarmee je voorbij gaat aan jezelf. Wanneer we vooraf je afspraken inplannen, kunnen we dat doen op tijdstippen die voor jou het beste schikken. Andere afspraken kun je er vervolgens omheen plannen. Zo kun je het moment van onderhoud voor jezelf en het bevorderen van je levensgeluk door laten gaan.
Hierdoor kun jij ook weer beter voor anderen zorgen.

Voor (hoog)gevoelige mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel kunnen deze waardevolle momenten van rust en zelfzorg belangrijk zijn, om goed bij zichzelf te kunnen blijven.

Dit is hoe anderen de onderhoudssessies van een vervolgtraject ervaren:

Het fijne is dat ik niet hoef te komen met een probleem, maar door het praten en de massage komen de dingen die wringen en de dingen die ik wil onderzoeken en ontwikkelen vanzelf. Ik leer mezelf steeds beter kennen. Deze persoonlijke ontwikkeling levert een fijner leven op. De voetreflexmassage is fantastisch.

Gisela, managementassistente

Ik ben blij dat Gineke werkt met trajecten. Ik merk bij mezelf dat het anders stopt terwijl er altijd wel iets te ontwikkelen valt. Nu staan de afspraken gepland en plan ik andere dingen er om heen. Het helpt me minder te blijven hangen in en tijd spenderen aan problemen en me juist vrolijk, blij en lichter te voelen.

Carola, zelfstandig onderneemster

Gineke biedt mij ondersteuning op uiteenlopende levensvragen: zakelijk, privé en in mezelf. Deze combinatie van coachen, het lichamelijke, IEMT en klankschalen is uniek. Dit is fijn omdat ik anders naar verschillende behandelaars zou moeten gaan. Nu versterkt het elkaar in één sessie.
Het geeft mij rust.

Antoinette, leidinggevende

Voor wie?

Ik ben er voor (hoog)gevoelige, intuïtieve en zelfbewuste mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Die ondanks of juist door al deze kwaliteiten geneigd zijn zichzelf weg te cijferen en weer willen voelen en doen wat ze gelukkig maakt. Die stress willen verminderen, hun levensvreugde willen vergroten en bewust kiezen voor zelfzorg waarbij ze open staan voor een holistische benadering. Die voor zichzelf willen kiezen!

Als je wilt voorkomen dat je over je grenzen gaat, goed bij jezelf wilt blijven en zowel lichamelijk als geestelijk een goede balans wilt behouden, dan doe je jezelf een groot plezier door jezelf de regelmaat van onderhoudssessies te gunnen. Je weet dat je bij mij in goede handen bent. Ik kijk met je mee en ondersteun je op het punt waar je op dat moment staat. Ik help je zodat jij jezelf op de eerste plaats kan zetten en de rust en ruimte kunt ervaren om jezelf te blijven ontwikkelen, je eigen leven te leven en kunt ontspannen en genieten, omdat je levensvreugde ervaart.

Verminder stress, vergroot je levensvreugde!

Dit is je investering:

5 sessies verdeeld over 6 maanden
€ 725,-
10 sessies verdeeld over 12 maanden
€ 1300,-

Bespaar € 150,-!

Sommige situaties vragen om net iets anders dan de aangeboden vervolgtrajecten.

Wanneer dit het geval is, bied ik je met liefde een traject op maat.

En het belangrijkste:
Tijd voor jezelf

Iedere behandeling is een cadeau aan jezelf.
Alle tijd die je daarnaast besteedt aan de handreikingen die ik je geef, zal je algehele welbevinden ten goede komen.

Back To Top