Ga naar hoofdinhoud

Zit je veel in je hoofd en ervaar je onrust in je lijf?

Voel je goed aan wat anderen nodig hebben, maar neem je zelf te weinig rust?  

Heb je veel verantwoordelijkheden, zowel op je werk of in je eigen onderneming als thuis?  

Ben je gewend om door te gaan met veelal de dingen zelf doen omdat ‘nee’ zeggen moeilijk is en je het zelf ook vaak het beste kunt? 

Vraag je je af wat anderen van je zullen denken?

Doe je erg je best omdat je het goed wilt doen

Heb je het gevoel op je tenen te lopen en jezelf voorbij te lopen?

Ben je vermoeid en gestrest omdat je het idee hebt geleefd te worden?

Raak je overprikkeld en ervaar je lichamelijke klachten omdat je over je grenzen laat gaan?

Voel je aan alles dat er iets mag veranderen?

Stel je voor dat je zelf de regie neemt over je leven waardoor:

 • Je jezelf leert kennen en begrijpen, waardoor je meer rust gaat ervaren.
 • Je pleasegedrag gaat herkennen en de onderliggende behoefte te voelen zodat je jezelf kunt zijn.
 • Inzicht krijgt in je grenzen, zodat je goed voor jezelf kunt zorgen.
 • Lichamelijke en mentale spanningsklachten kunnen verminderen.
 • Ontdekt wat belangrijk is voor je en je jezelf daadwerkelijk op nr. 1 kunt zetten?
 • Je hierdoor ontspannen kunt genieten en kunt doen waar je blij van wordt?

Stel je voor dat je zelf de regie neemt over je leven waardoor:

 • Je jezelf leert kennen en begrijpen, waardoor je meer rust gaat ervaren.
 • Je pleasegedrag gaat herkennen en de onderliggende behoefte te voelen zodat je jezelf kunt zijn.
 • Inzicht krijgt in je grenzen, zodat je goed voor jezelf kunt zorgen.
 • Lichamelijke en mentale spanningsklachten kunnen verminderen.
 • Ontdekt wat belangrijk is voor je en je jezelf daadwerkelijk op nr. 1 kunt zetten?
 • Je hierdoor ontspannen kunt genieten en kunt doen waar je blij van wordt?

Dan is het tijd om jezelf het beste te gunnen en kennis te maken met mijn
‘ReGiLa-methode’

De naam van mijn praktijk is tegelijkertijd de methode waar ik volgens werk tijdens het op jou afgestemde traject.

Reflectie en inzichten

Ik help je met zachtheid te kijken naar jezelf, welke verhalen vertel je jezelf? Deze zelfreflectie geeft je inzichten waarom je doet wat je doet en hoe dit te transformeren naar doen wat bij je past.

Gids naar jezelf

In een wereld waarin we vooral reageren op de buitenwereld, gids ik je terug naar jezelf. Wat maakt jou blij? Ik help je te transformeren naar liefdevol en volgens jouw waarden je eigen leven te leven.

Landen in je lichaam

Ik help je je lichaamsenergie weer vrij te laten stromen zodat je kunt aarden en je eventuele klachten kunt gebruiken als boodschappers en bondgenoten om goed voor jezelf te kunnen zorgen.

Wat kun je verwachten van het
lichter leven traject?

Verdeeld over 3-4 maanden plannen we 8 op jou afgestemde sessies, waarbij iedere sessie bestaat uit coaching en reflexzonetherapie. Om jou mijn volledige aandacht te kunnen geven en de behandelsessie met zorg en liefde uit te kunnen voeren duren de sessies ongeveer 90 minuten. Dat geeft de ruimte om de diepte in te gaan en zo bij jouw kern te komen. Soms geef ik je een opdracht of oefening mee naar huis om veranderingen te vergemakkelijken en nieuwe inzichten te verkrijgen en te integreren.

Wat kun je verwachten van het lichter leven traject?

Verdeeld over 3-4 maanden plannen we 8 op jouw afgestemde sessies, waarbij iedere sessie bestaat uit coaching en reflexzonetherapie. Om jou mijn volledige aandacht te kunnen geven en de behandelsessie met zorg en liefde uit te kunnen voeren duren de sessies ongeveer 90 minuten. Dat geeft de ruimte om de diepte in te gaan en zo bij jouw kern te komen. Soms geef ik je een opdracht of oefening mee naar huis om veranderingen te vergemakkelijken en nieuwe inzichten te verkrijgen en te integreren.

Tijdens het traject worden diepgaande veranderprocessen in beweging gezet die je helpen om te veranderen en je leren omgaan met veranderingen. Er wordt vanuit het hart gewerkt met wat op dat moment aanwezig en nodig is.
Het is de weg naar jouw authentieke staat van zijn, naar een leven vanuit jouw waarden en met jouw kwaliteiten.

Om via verschillende invalshoeken echt bij de kern te komen en zo jouw levensenergie te laten stromen en je balans te optimaliseren,
maak ik vaak gebruik van de volgende onderdelen:

IEMT (Integral Eye Movement Therapy)

 • IEMT is een krachtige methode die met behulp van oogbewegingen helpt om kleine en grote trauma’s die we allemaal oplopen in ons leven op een heel prettige manier alsnog te verwerken zodat oude belemmerende patronen plaatsmaken voor nieuwe inzichten en wijsheid. Daarnaast zet ik IEMT in om persoonlijke groei te ondersteunen door positieve gevoelens te integreren en te versterken en om je kwaliteiten te bekrachtigen.

Familieopstellingen

 • Door met halfedelstenen of blaadjes een situatie op te stellen, kun je er van een afstand naar kijken. Zo kunnen thema’s en patronen aan het licht komen, waar we ons normaal gesproken niet bewust van zijn. Het verheldert je persoonlijk handelen en geeft inzichten waardoor er dingen veranderen.

Reflexzonetherapie

 • Iedere behandelsessie wordt afgerond met een voetreflex massage. Enerzijds om via de reflexzones blokkades op te heffen zodat je energie vrij kan stromen en je zo optimaal mogelijk kunt functioneren. Anderzijds om alle inzichten beter te laten landen, alles te laten bezinken en tot rust te komen.

Wil je meer weten over deze methodes, lees dan mijn blog daarover.

Je past de massage na afloop aan op wat besproken/gedaan is, waardoor alles nog beter kan inbedden. Tijdens een van die massages ging ineens door me heen wat de oorzaak van mijn issue was en had ik helder wat mijn volgende stap zou zijn. Ik heb bij jou het idee dat ik echt bij de kern kom, dit is waar het om gaat.

Anke, sociaal werker

Dit is hoe anderen het hebben ervaren:

Ik loop vaak tegen dezelfde dingen aan. Dat is niet helemaal weg, maar ik kan er wel beter mee omgaan. Ik kan in deze situaties vaker voor mezelf kiezen. Dan ben ik ontspannen en geniet ik echt dat ik ‘nee’ zeg tegen dingen. Dan zit ik beter in mijn vel en geniet ik oprecht van bijvoorbeeld knutselen met mijn kinderen omdat ik ruimte ervaar.

Judith, onderneemster

Door mijn (hoog)gevoeligheid, komt negatieve energie bij mij binnen en steekt mij aan. Daar heb ik last van. Jij spiegelt me dingen. Door de coaching en reflexzonetherapie begrijp ik steeds beter wat er aan de hand is en dat maakt het makkelijker er mee om te gaan. Het helpt en is super ontspannend fijn gevoel. Ik ben stabieler en relaxter.

Jan, bouwkundige

Ik neig het contact met mijn fysieke lichaam nogal eens kwijt te raken. Ik wil mezelf blijven en voorkomen dat ik mezelf ga verliezen in de situatie. Ik wil werken aan mijn gezondheid en algehele welbevinden op natuurlijke manier. Gineke heeft me met succes van stressvolle emoties afgeholpen, waardoor ik kan genieten van het leven naast de heftige dingen die er spelen.

Juliette

Voor wie?

Ik ben er voor (hoog)gevoelige, intuïtieve en zelfbewuste mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Die ondanks of juist door al deze kwaliteiten geneigd zijn zichzelf weg te cijferen en weer willen voelen en doen wat ze gelukkig maakt. Die stress willen verminderen, hun levensvreugde willen vergroten en bewust kiezen voor zelfzorg waarbij ze open staan voor een holistische benadering. Die voor zichzelf willen kiezen!

Verminder stress en vergroot je levensvreugde!

Waarschijnlijk is een van je valkuilen, dat je andere dingen voor laat gaan ten koste van jezelf. De keuze maken voor het traject is bewust commitment met jezelf aan gaan. Dat is al een eerste stap in de richting van je eigen leven leven.

Kiezen voor het traject is kiezen voor jezelf en heeft de volgende voordelen:

 • Alles Gepland & Betaald: Geen zorgen meer over planning of betalingen. Focus volledig op je groeiproces.
 • Volledige Inzet: Onderzoek heeft aangetoond dat commitment leidt tot een volledige inzet van beide partijen. We gaan samen voor de beste resultaten.
 • Tijd voor Jezelf: Iedere behandeling is een cadeau aan jezelf. De tijd die je investeert, verbetert je algehele welbevinden.

Dit is je investering:

Betaal in 3 termijnen
1x direct, 1x na een maand, 1x na twee maanden
€ 450,-
Betaal in 1x
en krijg een behandelsessie (t.w.v. €150) gratis!
€ 1200,-

Je investering in het Lichter Leven Traject is niet alleen een financiële beslissing. Het is een keuze voor persoonlijke groei, welzijn, en je leven leven op jouw voorwaarden.

Back To Top