Skip to content

Authentiek leven door facereading

Momenteel ben ik bezig met de opleiding Chinese Facereading. Bij facereading ga je kijken naar wie je werkelijk bent, zodat je hele mooie inzichten over jezelf kunt krijgen 😊.

Ik ben enorm enthousiast over de impact die deze benadering heeft op het leven van mijn cliënten en op mijn eigen professionele reis.

In deze video vertel ik je het verhaal van hoe ik na mijn eerste les de facereading al heb kunnen toepassen bij een cliënte. Het heeft er mede voor gezorgd dat zij nu de energie, ontspanning en vrijheid ervaart die voortkomen uit authentiek leven.

Komend weekend heb ik weer een lesweekend waar ik enorm naar uitkijk. Drie dagen lang mag ik mij onderdompelen in de fascinerende wereld van facereading. Ik ga een heel fijn weekend tegemoet en ik wens jou veel een net zo fijn weekend toe.🙏🏻

Kijk hier de video.

 Of beluister deze als podcastaflevering.

Voor de lezers onder ons: lees hieronder de samenvatting van de video.

Een van mijn cliënten baalde omdat ze s‘-avonds niet de rust en energie had om ontspannen een boekje te lezen.

Ik blijf mijn kennis en ervaring graag aanvullen. Zo had ik tijdens een algemene lesdag over de Chinese Gelaatkunde geleerd hoe je kan voelen hoe het gesteld is met iemands ‘Jing’. Dit is het portie energie dat iemand van huis uit met de geboorte meekrijgt.

Met deze aanvullende kennis kon ik haar helpen op een dieper niveau te begrijpen hoe haar energie werkte. 🌟✨

Haar ‘Jing’ bleek namelijk wat zwakker. Ook was in haar gezicht te zien dat ze dat portie energie al opgebruikt had alsof ze 60 jaar was, terwijl ze pas 35 jaar is.

Dit inzicht gaf haar de kracht om zichzelf liefdevol te accepteren en bewuster met haar energie om te gaan.

Met mijn methodes zijn we aan de slag gegaan om blokkades op te ruimen die haar belemmerden om haar eigen leven ten volle te leven. Ook zijn we samen gaan kijken naar wat ‘voedend’ is voor haar, zodat ze daar haar energie uit kan halen in plaats van haar basisportie op te gebruiken.

En weet je wat? Ze heeft nu een nieuwe balans gevonden, waarbij ze helder onderscheid maakt tussen haar tijd voor het gezin en haar tijd voor haar bedrijf. Ze werkt geen avonden meer. En in plaats van uitgeput op de bank neer te ploffen, heeft ze nu de rust en energie om de dag ontspannen af te ronden.

Geweldig dat ik met de kennis van deze ene lesdag al meteen weer zoveel meer kan beteken voor mensen.
Dit maakt mijn werk zo waardevol. 🙏

Ik ben inmiddels gestart met de volledige opleiding Chinese Facereading en komend weekend heb ik weer les. Ik kijk er naar uit nog veel meer te leren en dit naast al mijn andere vaardigheden in te zetten om mensen hun eigen levenspad te laten volgen.

Back To Top