Ga naar hoofdinhoud

Behandelmethodes

Mijn behandelingen bestaan uit inspirerende coachende gesprekken, IEMT en familieopstellingen, altijd gecombineerd met een voetreflexbehandeling en altijd afgestemd op jouw situatie. Hieronder lees je meer over deze behandelmethodes.

Reflexzonetherapie

Reflexzonetherapie brengt lichaam en geest in balans zodat je mentaal, fysiek en emotioneel zo optimaal mogelijk kan functioneren. Ook helpt het om opgedane inzichten te integreren. Een van de belangrijkste dingen is dat je met een voetreflexmassage plekken kunt raken, waar je met woorden niet kunt komen. Zo kan het van binnenuit voor beweging en inzichten zorgen die je met je ratio niet bedacht krijgt. Daarom is reflexzonetherapie bij mij onderdeel van iedere behandeling.

Reflexzone therapie

Inspirerende coachende gespreken

Coachende gesprekken en bijpassende oefeningen helpen je om (meer) bewust te worden. Zodat je de signalen die jouw lichaam je geeft beter leert begrijpen en er mee kunt samenwerken.

Inspirerende coaching

IEMT

Met IEMT help ik je om (al dan niet verborgen) blokkades die ontstaan zijn door al je levenservaringen te verwerken en los te laten, zodat deze je niet meer in de weg staan. Ook maak ik gebruik van IEMT bij persoonlijke groei en om positieve gevoelens te integreren.

IEMT

Familieopstellingen

Een (familie)opstelling maakt inzichtelijk welke patronen en overtuigingen je vanuit je familiesysteem hebt meegekregen. Daarmee gaan we samen aan de slag zodat je jouw juiste plek weer in kunt nemen en jij je eigen levenspad kunt bewandelen.

Familieopstelling

Ben je benieuwd of mijn behandelmethodes iets voor jou zijn?

Of wil je dit graag persoonlijk bespreken? 

Back To Top