Skip to content

Verminder klachten en stress, Vergroot je levensvreugde.

In het dagelijks leven kom je nogal eens voor uitdagingen te staan. Wanneer je je eigen behoeftes dan niet goed in kaart hebt, kun je vermoeid, gefrustreerd en gestrest raken en over je grenzen (laten) gaan. Onvoldoende rust kan er voor zorgen dat je overprikkeld raakt en er kunnen allerlei uiteenlopende (lichamelijke) klachten ontstaan.

Vooral als hooggevoelige met een groot verantwoordelijkheidsgevoel kan dit een valkuil zijn. Doordat je goed aanvoelt wat anderen nodig hebben en omdat je het goed wilt doen voor iedereen, kun je geneigd zijn jezelf voorbij te lopen.

 • Verlang jij er naar meer tijd voor jezelf te nemen en goed voor jezelf te zorgen?
 • Wil jij op natuurlijke wijze bezig zijn met je gezondheid om je klachten te verminderen?
 • Loop je steeds tegen dezelfde issues aan waar je moeite mee hebt en die jou spanningen geven?
 • Wil jij veerkrachtig in het leven staan om klachten te voorkomen?
 • Vind je het moeilijk om te ontspannen en te genieten?
 • Streef je er naar lekker in je vel te zitten en je eigen leven te leven vanuit je hart?

Kies dan nu voor jezelf!

Ik bied je graag de helpende hand.
Zodat jij jouw balans kunt vinden en de rust en energie gaat ervaren waar je zo naar verlangt.
Lees hieronder hoe ik jou kan helpen om je klachten te verminderen, te ontspannen en genieten en jezelf te kunnen zijn.

Reflexzonetherapie

Reflexzonetherapie is voor jou, wanneer je op natuurlijke wijze bezig wilt zijn met je gezondheid, verlichting van klachten wil ervaren en open staat voor een holistische benadering. Het is zowel inzetbaar bij lichamelijke, mentale en emotionele klachten als ook wanneer je je algehele gezondheid en veerkracht in balans wilt houden.

Werkwijze:

 • Eerste afspraak: Deze bestaat uit de intake en aansluitend een behandeling. Het duurt ongeveer 90 minuten.
 • Vervolgafspraken: Bestaan uit een kort gesprek gevolgd door een voetreflexmassage. Elke behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

De behandelingen zijn inzetbaar voor verlichting en ter voorkoming van klachten. Ze versterken je algehele gezondheid en veerkracht.

Reflexzonetherapie heeft als effect dat je zowel lichamelijk als geestelijk tot rust komt. Hierdoor verminderen stressgevoelens, kom je beter in je vel te zitten en houd je meer energie over. Je raakt minder vatbaar voor ziektes en kunt meer ontspannen en genieten.

Ook ga ik samen met jou op zoek naar de onderliggende oorzaak van je klacht. Dit bewustzijnsproces helpt je aan inzichten, zodat je zelf ook een actieve rol kan spelen bij het herstel.

Wil je meer weten over reflexzonetherapie? Kijk dan op mijn methodes.

Investeer in je welzijn met reflexzonetherapie. Dit zijn de tarieven:

 • Intake incl. behandeling reflexzonetherapie 90 minuten: € 119,-
 • Behandeling reflexzonetherapie 60 minuten : € 83,50
 • Pakket van 5 behandelingen reflexzonetherapie: Betaal vooraf € 395,- (€ 79,- per behandeling) en bespaar 5%.

Reflexzonetherapie verdiepend

Reflexzonetherapie combineren met mijn andere methodes zoals IEMT en familieopstellingen, kan in bepaalde situaties wenselijk en heel waardevol zijn. Het combineren van methodes in één behandeling zorgt ervoor dat ze elkaar direct versterken en aanvullen, waardoor het effect groter is dan de som der delen.
Deze diepere en bredere aanpak is inzetbaar zowel bij klachten als bij persoonlijke ontwikkeling.

Werkwijze:

 • Om jou mijn volledige aandacht te kunnen geven en de behandelsessie met zorg en liefde uit te kunnen voeren, duren de sessies 90-105 minuten. Dat geeft de ruimte om de diepte in te gaan en zo bij jouw kern te komen.

Naast alle effecten zoals genoemd bij reflexzonetherapie is deze combinatie er vooral gericht op terug te gaan naar jouw basis zodat jij jezelf kan zijn. We gaan een laagje dieper in bewustwording.

De methodes helpen om belemmerende patronen plaats te laten maken voor nieuwe inzichten en wijsheid. Hierdoor ben je beter in staat je eigen leven te leven vanuit je hart.
Je leert jezelf beter kennen en liefdevol omarmen.

Dit pad van persoonlijke ontwikkeling laat je genieten van het leven op een diepe en vervullende manier.

Wil je meer weten over wat de methodes inhouden? Kijk dan op mijn methodes.

Investeer in je welzijn met reflexzonetherapie verdiepend. Dit zijn de tarieven:

 • Losse behandelsessies 90-105 minuten: € 150,-
 • Pakket van 5 behandelsessies 90-105 minuten: Betaal vooraf € 690,- (€ 138,- per behandeling) en bespaar 8%.

Dit is hoe anderen het hebben ervaren:

Al jaren kom ik bij Gineke voor voetreflex. De aanleiding was dat ik altijd verkouden was. Door Gineke is dit nu opgelost. Mijn lichaam voelt meer in balans. Voetreflex bij Gineke is meer dan alleen voetreflex. Het voelt voor mij echt als een verwenuurtje voor mezelf. Gineke is een warm persoon. Ze kan goed luisteren en weet met de juiste vragen ook nieuwe inzichten mee te geven. Ik kom nu iedere maand bij Gineke om ervoor te zorgen dat mijn lichaam in balans blijft. Echt een cadeautje, maar ergens ook heel vanzelfsprekend om goed voor jezelf te zorgen!

Maartje

Ik ben zo blij met de behandelingen van Gineke en het heeft me al veel positiefs gebracht. Gineke weet altijd de juiste vragen te stellen, en altijd ga ik met een fijn gevoel naar huis toe. De behandelingen zijn ontspannend en helpen me om mijn lichaam aan het werk te zetten daar waar het nodig is. Ik ben al van veel klachten hersteld; zonder de behandelingen was dit anders geweest. Ook geestelijk zorgen de behandelingen voor extra steun. Ik kan terugvallen op fijne tips. Ik kijk nu alweer uit naar de komende afspraak. Dankjewel Gineke voor alle goede zorgen!

Christel

Op het moment dat ik nog maar nauwelijks gevoel in mijn voeten had ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen om mijn lichaam en geest weer te verbinden. Gineke heeft met heel veel toewijding veel aandacht voor mij en mijn klacht. Er is een goede samenwerking en uitleg over wat ze doet met welk doel, met goede adviezen. Ik voel mijn voeten weer, heb ontspannen gevoel in voeten en hoofd. Heerlijke massage, ontspannende achtergrondmuziek en ook de klankschalen waren een uitstekende ervaring die ik nooit eerder heb gehad.

Neso

Back To Top