Ga naar hoofdinhoud

De Bachbloesemremedies behandelen de individuele persoon en niet de ziekte of symptomen van de ziekte. Bachbloesems zijn vloeibare extracten van planten en bloemen, die specifiek werken op de emotionele gesteldheid van de betreffende persoon. Het effect van de behandeling is het omzetten van negatieve emoties naar positieve emoties. Hierdoor wordt het eigen vermogen tot zelfgenezing gestimuleerd. Voor het adviseren van Bachbloesems kijk ik naar jouw persoonlijke situatie. Het is tevens ook te combineren met andere behandelingen.

Bachbloesems: veilig en betrouwbaar

Het is veilig voor iedereen, omdat het gemaakt is van niet giftige onderdelen van de plant. De bloesems zijn onschadelijk, neem je een bloesem die niet van toepassing is voor je, dan heeft deze geen enkel effect. De bloesems zijn niet verslavend en hebben geen bijwerkingen. Het voegt niets toe, onderdrukt niets, het opent alleen. Wil je meer weten over de ervaringen van Bachbloesems? Ik vertel je er graag meer over.

Waarvoor kun je Bachbloesemremedies inzetten?

Volgens dr. Bach, is ziekte een reactie op een verstoring. De werkelijke oorzaak van een ziekte ligt in het gevoelsleven van de mens. Ook als je geen lichamelijke klachten hebt, kan je baat hebben bij de remedies. Bij periodes van vermoeidheid, moeilijkheden of spanningen zijn de remedies van onschatbare waarde voor het herstellen van het evenwicht (voordat er fysieke symptomen ontstaan).

Het doel is emoties in balans te brengen, te harmoniseren (het werkt op gevoelens, stemmingen en karakters), waardoor lichamelijke klachten af kunnen nemen. Het raakt je kracht, geeft impuls aan je positieve kracht, waardoor je kracht de blokkade overspoelt. Het helpt bij zelfacceptatie, je eigenheid komt naar buiten, het zet mensen in hun kracht.

Bachbloesems

De Bachbloesemremedies zijn in te zetten in acute noodsituaties, bij tijdelijke gemoedsstemmingen, diepgewortelde gevoelens, persoonlijke karaktereigenschappen en zelfontwikkeling.

Benieuwd naar wat Bachbloesems voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust contact met mij op.

Back To Top